Η Think Plus παρουσιάζει το eshop της αγαπημένης Ειρήνης Ζεβελάκη, Paxxishop.gr !

Posted at:

02 December, 2019

Reading time:

3 min read

Η Think Plus παρουσιάζει το eshop της αγ

Στη Think Plus γνωρίζουμε ότι για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απόδοση στο διαφημιστικό σας budget μέσω του performance marketing αλλά και του social media marketing, απαιτείται η κατασκευή ενός άρτιου eshop, τόσο τεχνικά όσο και εικαστικά. Eνός eshop που περικλείει όλες τις σύγχρονες τάσεις παγκοσμίως σε UI & UX, δίνοντας συγχρόνως την ευελιξία στον ιδιοκτήτη του να μην εξαρτάται από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

shopify eshop paxxishop.gr

Ένας ακόμη συνεργάτης, η αγαπημένη Vlogger Ειρήνη Ζεβελάκη, με τους χιλιάδες φίλους και τις πιο νόστιμες συνταγές μας εμπιστεύθηκε για τη κατασκευή του eshop μέσα από τη πλατφόρμα shopify της οποίας η Think Plus αποτελεί έναν από τους καλύτερους γνώστες της ελληνικής αγοράς.

κατασκευή eshop paxxi

Είναι γνωστό πως τα eshop έχουν πια μεγαλύτερο κέρδος συγκριτικά με τα φυσικά καταστήματα, για αυτό όμως και ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος. Στην Think Plus κατανοούμε κάθε παράμετρο αυτής της συνθήκης και για αυτό αναλάβαμε την κατασκευή του eshop για το Paxxishop.gr , μέσω του shopify!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το shopify

Το βασικό πλεονέκτημα του shopify είναι πως δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να ανεβάσουν φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων, αλλά και να διαχειριστούν την αποθήκη τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για τον server τους. Ένα ακόμη δομικό πλεονέκτημα του shopify είναι ότι παρέχει το πλεονέκτημα στο χρήστη να δημιουργήσει ένα blog στο eshop του, να διαχειριστεί όλες τις πληροφορίες και τους πελάτες και να παρακολουθήσει όλα τα στατιστικά του eshop του.

Παράλληλα, μέσα στο eshop που έχει κατασκευαστεί στην καινοτόμα πλατφόρμα του shopify διατίθεται και το shopping cart, το οποίο και προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρέχει πάρα πολλούς τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες και PayPal. Βέβαια, το shopify επιδέχεται την προσθήκη πολλών άλλων εφαρμογών, μέσα από το app store που διαθέτει, με σκοπό τη συνεχή βελτιστοποίηση του eshop, ώστε η εξέλιξή του να μη σταματά με την κατασκευή και το στήσιμό αλλά να είναι διαρκής.

δημιουργία eshop shopify paxxi

Μέσα από το γιγαντιαίο οικοσύστημα εφαρμογών, των οργανισμών και των εξειδικευμένων πάροχων τεχνολογίας, μειώνεται σημαντικά η ανάγκη ενσωμάτωσης και προσαρμογής ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Plus με την δυναμική εμπορικότητα του Shopify.

Το Shopify  παρέχει 99,97% server uptime, μέχρι 10.000 παραγγελίες ανά λεπτό ανά κατάστημα.  Κατά τη διάρκεια των Black Friday και Blue Monday το 2017, καταγράφηκαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια πωλήσεις από τους έμπορους στο Shopify, χωρίς καμιά διακοπή! Αν η πλατφόρμα του Shopify ήταν ένας μοναδικός έμπορος, θα ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος διαδικτυακός πωλητής λιανικής στις Η.Π.Α. και Καναδά, ακολουθώντας στην 3η θέση την διάσημη αλυσίδα Walmart.

Η περίπτωση του  https://paxxishop.grΗ Think Plus παρουσιάζει τo eshop της Ειρήνης Ζεβελάκη, paxxishop.gr !

Το https://paxxishop.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της δημοφιλούς Vlogger Ειρήνης Ζεβελάκη. H Ειρήνη έχοντας ήδη δημιουργήσει, εκτός από γευστικότατες συνταγές, ένα από τα πλέον δημοφιλή κανάλια μαγειρικής στο youtube μαζί με εξαιρετικό website, δίεγνωσε έγκαιρα την ευκαιρία που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ως επιτυχημένη μαγείρισα δεν μπορούσε παρά να βρει και τη τέλεια συνταγή για το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη πλέον σύγχρονη και αξιόπιστη λύση παγκοσμίως για τη κατασκευή eshop ,  το Shopify. Από τα χεράκια της Think Plus φυσικά ...!

Έχοντας εξοικειωθεί από την πρώτη στιγμή με την ecommerce πλατφόρμα του shopify, η Think Plus ήξερε ακριβώς πώς να ξεκινήσει το στήσιμο ενός eshop βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη της επιλογής του πελάτη. Στην περίπτωση του  https://paxxishop.gr  η πρόκληση ήταν μεγάλη καθώς ο πήχης ήταν ήδη αρκετά ψηλά γι’ αυτό αξιοποιήσαμε πλήρως την τεχνογνωσία μας ώστε να χτίσουμε μέσω του shopify  ένα eshop που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του πελάτη αλλά και των χιλιάδων φίλων της Ειρήνης

Αυτή η στρατηγική εκφράζει συνολικά την εταιρεία μας. Θέλουμε να θεωρούμε ότι η ολιστική μας προσέγγιση σε κάθε project που μας ανατίθεται, σε συνδυασμό με τη καινοτομία που κυλάει στο εταιρικό μας dna είναι ο πλέον σύντομος δρόμος για να επιτευχθούν οι στόχοι του εκάστοτε πελάτη μας. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και γι’ αυτό το λόγο επενδύουμε σ’ αυτές εμπράκτως.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε και εσείς επίπεδο στο eshop σας συνεργαζόμενοι μαζί μας;