Online Marketing

Ignoring It
Is Like Opening
A Business But
Not Telling
Anyone

Reputation Management

Ποια είναι η διαδικτυακή σας «φήμη»;

Τα Social Media αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για το online marketing σας. Η προσέλκυση fans και followers δίνει νέα δυναμική στην online παρουσία σας και αυξάνει το κοινό σας, και κατ’ επέκταση την αγορά σας. Όμως λάθη, αδυναμίες ή απλά η ΄κακιά στιγμή’ μπορούν να φέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Τα αρνητικά σχόλια και οι κριτικές, ταξιδεύοντας αστραπιαία μέσα από το διαδικτυακό word of mouth, μπορούν να γκρεμίσουν σε ελάχιστο χρόνο τη διαδικτυακή σας φήμη!

Πόσο προετοιμασμένοι είστε για μια κρίση που ξεσπά στα Social Media με εσάς στο προσκήνιο; Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αρνητικά σχόλια και κριτική; Εμείς στη Think Plus αναλαμβάνουμε με επιτυχία το δικό σας reputation management. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες της παρουσίας σας στα Social Media, καταστρώνουμε αποτελεσματικό online marketing σχέδιο για άμεση αντιμετώπιση μιας πιθανής κρίσης και διατηρούμε στο ακέραιο την διαδικτυακή σας φήμη.

Ρωτήστε μας περισσότερα
Social media monitoring

Social Media Monitoring

Έχετε Likes και Followers…
Έχετε όμως πετυχημένα Social Media?

Μήπως έφτασε η στιγμή να δώσετε στο δικό σας τμήμα marketing ένα πανίσχυρο όπλο;

Εμείς στη Think Plus ελέγχουμε τις online marketing ενέργειες των δικών σας Social Media και ποσοτικοποιούμε τον βαθμό επιτυχίας! Το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαχειρίζεται κατάλληλα εργαλεία δίνοντας σας τακτικά analytics για κάθε κοινωνικό μέσο δικτύωσης που έχετε παρουσία. ‘Ακούστε’ σε αριθμούς τις φωνές του διαδικτυακού κοινού σας. Δείτε πως απεικονίζονται σε γραφήματα τα Likes, τα Comments και τα Shares.

Google Adwords

Εμείς στη Think plus αναλαμβάνουμε τη δική σας Adwords διαφημιστική εκστρατεία και εγγυόμαστε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Ορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά, δημιουργούμε πρωτότυπα κείμενα με δυνατό Call for action, σχεδιάζουμε τα εικαστικά (ναι υπάρχουν και αυτά στο Adwords!) και σας υποσχόμαστε ένα ισχυρό CTR! Σχεδιάζουμε την διαφημιστική σας εκστρατεία στο Google και δημιουργούμε το κατάλληλο Landing page για την προωθητική σας ενέργεια. Φροντίζουμε να έχετε χαμηλά κόστη CPC και CPM, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τα κλικ στη σελίδα σας!

Βρείτε τώρα τον δρόμο σας στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και κερδίστε Impressions και Clicks!
Google adwords

SEO

Search Engine Optimization

Αυξήστε την επιρροή της ιστοσελίδας σας στο Google και το Bing με το SEO της Think plus. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές Search Engine Optimization και βελτιστοποιούμε τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης.

Οι On-page SEO τεχνικές μας θα μεταμορφώσουν το στήσιμο της ιστοσελίδας σε user-friendly δομή για τις μηχανές αναζήτησης, ενώ τα backlinks που δημιουργούμε στα πλαίσια του Off-page SEO θα φέρουν την ιστοσελίδα σας στη θέση που της αξίζει: Στην κορυφή!

Ρωτήστε μας περισσότερα

ONLINE
 Display
ADVERTISING

Προβάλετε το brand σας με banner ή δημιουργικό rich media σε άλλες σελίδες με μεγάλη κίνηση. Πρόκειται για τον πλέον παραδοσιακό τρόπο online marketing που ενδυναμώνει την διαδικτυακή σας παρουσία και αυξάνει την επισκεψιμότητα στο site σας.

Εμείς στη Think Plus δημιουργούμε ελκυστικά και πρωτότυπα banners, προσεγγίζουμε το κατάλληλο target group για την περίπτωσή σας, και επιλέγουμε τα κατάλληλα sites που θα φιλοξενηθεί η διαφήμιση σας. Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της εκστρατείας και πραγματοποιούμε συνεχώς βελτιώσεις για να φέρουμε σε σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Internet Strategy

Μπορεί η κατασκευή απλά μιας ιστοσελίδας την προηγούμενη 10ετία να ήταν αρκετή για την διαδικτυακή σας εταιρική ταυτότητα, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο σήμερα. Social Media, Blogs, Mobile Apps κ.α. έχουν αλλάξει ριζικά τους κανόνες στη στρατηγική μάρκετινγκ. Εμείς στη Think plus αναλαμβάνουμε το δικό σας Internet Strategy με ολιστική προσέγγιση στις δυνατότητες του διαδικτύου. Αναλύουμε την υφιστάμενη κατάσταση της διαδικτυακής σας παρουσίας, αξιολογούμε τις δυνατότητες βελτίωσης, καθορίζουμε βραχυπρόθεσμούς και μακροπρόθεσμους στόχους και καταρτίζουμε το νέο σχέδιο της διαδικτυακής σας στρατηγικής. Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία του σχεδίου δράσης και φροντίζουμε να έχετε πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εμπιστευτείτε μας τώρα για το σχεδιασμό του δικού σας Internet Strategy και αλλάξτε σελίδα στη διαδικτυακή σας παρουσία!

Online Διαφήμιση

Το διαδίκτυο αποτελεί το μοναδικό μέσο που μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας με ακρίβεια. Εμείς στη Think plus αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και οργανώνουμε τις κατάλληλες online διαφημιστικές εκστρατείες ώστε να μη χάσετε ούτε ένα cent! Επιλέγουμε το κατάλληλο μέσο προώθησης που ταιριάζει στην περίπτωσή σας (μηχανές αναζήτησης, social media, display σε άλλες σελίδες κ.α.) και σχεδιάζουμε από την αρχή την τη δική σας online διαφήμιση με πρωτότυπα κείμενα και γραφικά. Βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, προσεγγίζουμε το σωστό target group και παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της καμπάνιας. Τα reports που θα σας παραδίδουμε ανά τακτά διαστήματα θα σας δείχνουν μόνο αυξημένα κλικ και Impressions!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας πετυχημένη online διαφήμιση!
Online διαφήμιση
Viral marketing

Viral Marketing

Γνωστό και ως buzz ή ripple, αποτελεί το ‘μπαμ’ του μαρκετινγκ και είναι σίγουρα viral! Το χαρακτηριστικό μιας viral campaign είναι ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο γίνεται γνωστή σε πολύ μεγάλο κοινό για σύντομο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τα 15 λεπτά διασημότητας του Γούρχολ που όμως ΄σπάνε΄ κυριολεκτικά τα ταμεία. To δημιουργικό τμήμα της Think plus έχει το know-how για viral εκστρατείες. Μία ατάκα, μία εικόνα ή ένα βίντεο που λανσάρεται από το κατάλληλο μέσο, την κατάλληλη στιγμή θα κάνει το δικό σας προωθητικό ‘μπαμ’.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας πετυχημένη online διαφήμιση!

Αν ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους για την διαδικτυακή σας προώθηση, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα διαδραστικό παιχνίδι. Τα Interactive games, τόσο για desktop όσο και για mobile συσκευές, αποτελούν τη νέα τάση στο online marketing, και υπόσχονται ισχυρό engagement!

Εμείς στη Think plus κατασκευάζουμε το δικό σας Interactive game και δίνουμε νέα πνοή στη διαδικτυακή σας παρουσία.

INTERA
CTIVE
 Games

Mobile SMS marketing

Mobile Marketing -
Mobile Application Development

Οι ασύλληπτες δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα smartphone σε συνδυασμό με την ευρεία τους χρήση, αποτελούν το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτύξετε την επόμενη διαφημιστική σας εκστρατεία. Banners στα mobile portals, minisites, content search και mobile applications είναι μόνο κάποιες από τις εφαρμογές που υλοποιεί η Think plus για το δικό σας Mobile Marketing.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το Mobile Marketing, που να ταιριάζει ειδικά για το εταιρικό σας προφίλ.

SMS Marketing

Έχετε νέα προϊόντα; Θέλετε να ενημερώσετε άμεσα το κοινό σας; Ή μήπως σκέφτεστε κάποιο γρήγορο διαγωνισμό με δυνατό engagement; Ο αμεσότερος τρόπος για μαζική αλληλεπίδραση με το κοινό σας είναι η υλοποίηση μιας καμπάνιας με μαζικά SMS. Εμείς στη Think plus, δημιουργούμε στοχευμένες sms εκστρατείες με ελκυστικό περιεχόμενο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Στοχεύουμε σε ισχυρή αλληλεπίδραση με το κοινό σας, ενώ παράλληλα διατηρούμε το οικονομικό κόστος για σας σε χαμηλά επίπεδα.

Καλέστε μας σήμερα

Flip Books - Interactive content

Τα flip books αποτελούν τον πιο pop τρόπο για την προώθηση του content marketing, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά websites και τα κουραστικά blogs. Με λειτουργία τόσο online όσο και offline, τα flip books είναι ιδανικά για εφαρμογές e-περιοδικού, διαφημιστικού κατάλογου, εταιρικά events, παρουσίαση της εταιρικής σας ταυτότητας. Εμείς στη Think plus σχεδιάζουμε ελκυστικά template με πρωτότυπο περιεχόμενο που θα αυξήσουν κατά κόρον την αλληλεπίδραση με το κοινό σας. Δίνουμε διαδραστικό ‘αέρα’ με πρωτότυπες εφαρμογές στο flip book, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το Mobile Marketing, που να ταιριάζει ειδικά για το εταιρικό σας προφίλ.

Κατασκευή widget

Ενισχύστε το brand awareness της επιχείρησής σας με τη δική σας εφαρμογή widget. Desktop ή mobile, ένα πετυχημένο widget γίνεται άμεσα viral με το που φιλοξενηθεί στα social media. Εμείς σχεδιάζουμε την κατάλληλη widget εφαρμογή ώστε να πετύχετε την καλύτερη αλληλεπίδραση με το κοινό σας. Αναλαμβάνουμε τα template, το περιεχόμενο καθώς και τις online marketing υποστηρικτικές ενέργειες για την προώθησή του (ενσωμάτωση στο website, προώθηση με email campaigns, blogs).

Ας δούμε μαζί το project σας!

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας: +30 210 61 01 478 | Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00 
ή συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.