Loading...

Online Marketing

/Online Marketing
Online Marketing 2019-09-06T10:43:42+00:00

social media Strategy

Facebook, Twitter, Pinterest ή Instagram? Ή μήπως όλα?

Ακόμα αναρωτιέστε ποια θα είναι η παρουσία σας στα social media?

Ξεχάστε τα Facebook Page με ανύπαρκτο περιεχόμενο και τους λογαριασμούς Twitter με στερεότυπα τιτιβίσματα, και ελάτε σε μας να στήσουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική για social media που να ταιριάζει στο εταιρικό σας προφίλ. Στη Think Plus αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές σας ανάγκες για προβολή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Επιλέγουμε τα κατάλληλα Social Media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό. Σχεδιάζουμε πρωτότυπες online marketing εκστρατείες που φέρνουν Likes, Followers και το μέγιστο δυνατό engagement!

[object object] - social media strategy - Online Marketing

Reputation Management

Ποια είναι η διαδικτυακή σας «φήμη»;

Τα Social Media αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για το online marketing σας. Η προσέλκυση fans και followers δίνει νέα δυναμική στην online παρουσία σας και αυξάνει το κοινό σας, και κατ’ επέκταση την αγορά σας. Όμως λάθη, αδυναμίες ή απλά η ΄κακιά στιγμή’ μπορούν να φέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Τα αρνητικά σχόλια και οι κριτικές, ταξιδεύοντας αστραπιαία μέσα από το διαδικτυακό word of mouth, μπορούν να γκρεμίσουν σε ελάχιστο χρόνο τη διαδικτυακή σας φήμη!

Πόσο προετοιμασμένοι είστε για μια κρίση που ξεσπά στα Social Media με εσάς στο προσκήνιο; Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αρνητικά σχόλια και κριτική; Εμείς στη Think Plus αναλαμβάνουμε με επιτυχία το δικό σας reputation management. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες της παρουσίας σας στα Social Media, καταστρώνουμε αποτελεσματικό online marketing σχέδιο για άμεση αντιμετώπιση μιας πιθανής κρίσης και διατηρούμε στο ακέραιο την διαδικτυακή σας φήμη.

Social Media Monitoring

Έχετε Likes και Followers…Έχετε όμως πετυχημένα Social Media?

[object object] - onlinemarketing smmonitoring - Online Marketing

Μήπως έφτασε η στιγμή να δώσετε στο δικό σας τμήμα marketing ένα πανίσχυρο όπλο;

Εμείς στη Think Plus ελέγχουμε τις online marketing ενέργειες των δικών σας Social Media και ποσοτικοποιούμε τον βαθμό επιτυχίας! Το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαχειρίζεται κατάλληλα εργαλεία δίνοντας σας τακτικά analytics για κάθε κοινωνικό μέσο δικτύωσης που έχετε παρουσία. ‘Ακούστε’ σε αριθμούς τις φωνές του διαδικτυακού κοινού σας. Δείτε πως απεικονίζονται σε γραφήματα τα Likes, τα Comments και τα Shares.

Facebook Application Development

Το hopping στα Social Media δεν είναι αρκετό για σας;

[object object] - onlinemarketing fbadsdevelopment - Online Marketing

Εμείς υλοποιούμε την ιδέα και εσείς κερδίζετε Engagement, Engagement, Engagement!

Μα τότε χρειάζεστε Facebook App! Εμείς στη Think Plus έχουμε το know how για πετυχημένες εφαρμογές Facebook. Πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακά εικαστικά και viral διάθεση είναι τα βασικά μας συστατικά για ένα πετυχημένο Facebook App. Sweepstake, Giveaway, Trivia ή μήπως Quiz;

Facebook Ads – Be Discovered. 

Κερδίστε Likes και Engagement άμεσα και οικονομικά!

Impressions ή CPC; Προώθηση του Fanpage ή της σελίδας; Target Group; Είμαστε εδώ για να οργανώσουμε την κατάλληλη διαφημιστική εκστρατεία για τη σελίδα σας στο Facebook με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εντυπωσιακά εικαστικά, πρωτότυπο περιεχόμενο και κατάλληλη στόχευση είναι τα τρία συστατικά των Facebook Ads με τη Think Plus.

[object object] - Facebook Ads That Convert 01 - Online Marketing

Facebook marketing – Let’s Get Social!

[object object] - Facebook Business Pages 01 - Online Marketing

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει & Let’s Get Social από 100 ευρώ το μήνα.

Η ναυαρχίδα των Social Media είναι αυτή που θα απογειώσει το εταιρικό σας προφίλ. Αυξήστε Likes, αλληλεπιδράστε με τους Fans σας και διευρύνετε το κοινό σας. Πώς; Μα με τη Think Plus φυσικά! Είμαστε από τους πρώτους που εισάγαμε το social media marketing στην Ελλάδα και έχουμε το know-how για πετυχημένες Facebook σελίδες.
Σχεδιάζουμε Post με εντυπωσιακά εικαστικά και πρωτότυπα κείμενα, οργανώνουμε Facebook Ads εκστρατείες και σχεδιάζουμε το App που σας ταιριάζει για τους διαγωνισμούς σας! Εγγυόμαστε την αύξηση των Likes και της αλληλεπίδρασης της Facebook σελίδας από την 1η κιόλας μέρας που θα αναλάβουμε τον λογαριασμό σας!

Twitter Marketing

Πόσα μπορείτε να πείτε με μόλις 140 χαρακτήρες;

Εμείς στη Think Plus μπορούμε να ‘τιτιβίσουμε’ τόσο ώστε να απογειώσουμε το online marketing της εταιρείας σας! Δημιουργούμε κατάλληλα tweets, κερδίζουμε νέους followers και κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των υπαρχόντων.

Ελάτε να σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας Twitter Marketing, και μεγαλώστε το διαδικτυακό σας κοινό μέσα από το πιο ‘αεράτο’ Social Media!

[object object] - twitter keyboard - Online Marketing
[object object] - linkedin mockup marketing small - Online Marketing

LinkedIn Marketing

Εσείς έχετε παρουσία στο ‘Facebook’ των επαγγελματιών;

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το δικό σας LinkedIn Marketing και απογειώνουμε το branding της επιχείρησής σας. Συνδέουμε την επιχείρησή σας στον διαδικτυακό κόσμο των επαγγελματιών όπου σας περιμένουν νέες συνεργασίες και B2B ευκαιρίες.

Pinterest Marketing

Είναι το φρέσκο Social Media που τρέχει με χίλια!

Είναι το φρέσκο Social Media που τρέχει με χίλια! Και γιατί όχι αφού στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε εικόνες! Εμείς σχεδιάζουμε τον δικό σας good looking account, ανεβάζουμε το πιο creative περιεχόμενο, κερδίζουμε followers και εσείς επωφελείστε από την αλληλεπίδραση με τους Pinners.

[object object] - pinterest marketing social media - Online Marketing
[object object] - social media youtube flat icon - Online Marketing

Youtube Marketing

Πιο viral δεν γίνεται!

Λέγεται Youtube, έχει αντικαταστήσει την old-fashioned TV και είναι πάνω από όλα viral! Εμείς στη Think plus, φτιάχνουμε το δικό σας κανάλι στο Youtube στο ύφος που σας ταιριάζει. Ανεβάστε τα video σας online, κερδίστε views, likes και επωφεληθείτε από τα comments των θεατών σας για δυνατό engagement.

Google+ Marketing

Αναμφισβήτητα από τα must-have Social Media.

Μπορεί να μην έχει τη φήμη του facebook και του twitter όμως όποιος απλά το προσπεράσει χαρακτηρίζεται επιεικώς αφελής. Το Google+ είναι αναμφισβήτητα από τα πιο must-have Social Media για την ανάπτυξη του δικού σας Social Media Strategy.

< style=»text-align: left;»>Εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του Google+ προφίλ σας, μοιράζουμε νέα και δημιουργικό περιεχόμενο της εταιρείας σας στους fans, μπουστάροντας το εταιρικό σας engagement!

Ελάτε να σχεδιάζουμε το δικό σας Google+ προφίλ και επωφεληθείτε παράλληλα από μια καλύτερη σειρά κατάταξης στη μηχανή αναζήτησης της Google!

Google Adwords

[object object] - onlinemarketing adwords - Online Marketing

Εμείς στη Think plus αναλαμβάνουμε τη δική σας Adwords διαφημιστική εκστρατεία και εγγυόμαστε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Ορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά, δημιουργούμε πρωτότυπα κείμενα με δυνατό Call for action, σχεδιάζουμε τα εικαστικά (ναι υπάρχουν και αυτά στο Adwords!) και σας υποσχόμαστε ένα ισχυρό CTR! Σχεδιάζουμε την διαφημιστική σας εκστρατεία στο Google και δημιουργούμε το κατάλληλο Landing page για την προωθητική σας ενέργεια. Φροντίζουμε να έχετε χαμηλά κόστη CPC και CPM, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τα κλικ στη σελίδα σας!

Βρείτε τώρα τον δρόμο σας στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και κερδίστε Impressions και Clicks!

Search Engine Optimization

Αυξήστε την επιρροή της ιστοσελίδας σας στο Google και το Bing με το SEO της Think plus. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές Search Engine Optimization και βελτιστοποιούμε τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης. Οι On-page SEO τεχνικές μας θα μεταμορφώσουν το στήσιμο της ιστοσελίδας σε user-friendly δομή για τις μηχανές αναζήτησης, ενώ τα backlinks που δημιουργούμε στα πλαίσια του Off-page SEO θα φέρουν την ιστοσελίδα σας στη θέση που της αξίζει: Στην κορυφή!

[object object] - onlinemarketing seo - Online Marketing

Online display advertising

Προβάλετε το brand σας με banner ή δημιουργικό rich media σε άλλες σελίδες με μεγάλη κίνηση. Πρόκειται για τον πλέον παραδοσιακό τρόπο online marketing που ενδυναμώνει την διαδικτυακή σας παρουσία και αυξάνει την επισκεψιμότητα στο site σας. 

[object object] - onlinemarketing onlinedisplay - Online Marketing

Εμείς στη Think Plus δημιουργούμε ελκυστικά και πρωτότυπα banners, προσεγγίζουμε το κατάλληλο target group για την περίπτωσή σας, και επιλέγουμε τα κατάλληλα sites που θα φιλοξενηθεί η διαφήμιση σας. Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της εκστρατείας και πραγματοποιούμε συνεχώς βελτιώσεις για να φέρουμε σε σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Email marketing

Προωθείτε νέα προϊόντα; Θέλετε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους πελάτες; Ή μήπως απλά έχετε σούπερ νέα που θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό σας; Για όλα τα παραπάνω, η λύση είναι η ανάπτυξη μιας εκστρατείας Email! Εμείς στη Think plus σχεδιάζουμε τα Newsletter σας και ισχυροποιούμε το engagement με το πελατολόγιο σας. Αναλαμβάνουμε από το σχεδιασμό του template και τη δημιουργία του περιεχομένου μέχρι την μαζική αποστολή των emails.

Επιλέξτε τη Think Plus και επωφεληθείτε από την άμεση επικοινωνία και το χαμηλό κόστος του Email marketing.

[object object] - onlinemarketing email - Online Marketing

Internet Strategy

[object object] - onlinemarketing internetstrategy - Online Marketing

Μπορεί η κατασκευή απλά μιας ιστοσελίδας την προηγούμενη 10ετία να ήταν αρκετή για την διαδικτυακή σας εταιρική ταυτότητα, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο σήμερα. Social Media, Blogs, Mobile Apps κ.α. έχουν αλλάξει ριζικά τους κανόνες στη στρατηγική μάρκετινγκ. Εμείς στη Think plus αναλαμβάνουμε το δικό σας Internet Strategy με ολιστική προσέγγιση στις δυνατότητες του διαδικτύου. Αναλύουμε την υφιστάμενη κατάσταση της διαδικτυακής σας παρουσίας, αξιολογούμε τις δυνατότητες βελτίωσης, καθορίζουμε βραχυπρόθεσμούς και μακροπρόθεσμους στόχους και καταρτίζουμε το νέο σχέδιο της διαδικτυακής σας στρατηγικής. Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία του σχεδίου δράσης και φροντίζουμε να έχετε πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εμπιστευτείτε μας τώρα για το σχεδιασμό του δικού σας Internet Strategy και αλλάξτε σελίδα στη διαδικτυακή σας παρουσία!

Online Διαφήμιση

Το διαδίκτυο αποτελεί το μοναδικό μέσο που μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας με ακρίβεια. Εμείς στη Think plus αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και οργανώνουμε τις κατάλληλες online διαφημιστικές εκστρατείες ώστε να μη χάσετε ούτε ένα cent! Επιλέγουμε το κατάλληλο μέσο προώθησης που ταιριάζει στην περίπτωσή σας (μηχανές αναζήτησης, social media, display σε άλλες σελίδες κ.α.) και σχεδιάζουμε από την αρχή την τη δική σας online διαφήμιση με πρωτότυπα κείμενα και γραφικά. Βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, προσεγγίζουμε το σωστό target group και παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της καμπάνιας. Τα reports που θα σας παραδίδουμε ανά τακτά διαστήματα θα σας δείχνουν μόνο αυξημένα κλικ και Impressions!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας πετυχημένη online διαφήμιση!

[object object] - web online strategy social media - Online Marketing

Viral marketing

[object object] - viral marketing online marketing - Online Marketing

Γνωστό και ως buzz ή ripple, αποτελεί το ‘μπαμ’ του μαρκετινγκ και είναι σίγουρα viral! Το χαρακτηριστικό μιας viral campaign είναι ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο γίνεται γνωστή σε πολύ μεγάλο κοινό για σύντομο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τα 15 λεπτά διασημότητας του Γούρχολ που όμως ΄σπάνε΄ κυριολεκτικά τα ταμεία. To δημιουργικό τμήμα της Think plus έχει το know-how για viral εκστρατείες. Μία ατάκα, μία εικόνα ή ένα βίντεο που λανσάρεται από το κατάλληλο μέσο, την κατάλληλη στιγμή θα κάνει το δικό σας προωθητικό ‘μπαμ’.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας πετυχημένη online διαφήμιση!

Interactive games

Αν ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους για την διαδικτυακή σας προώθηση, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα διαδραστικό παιχνίδι. Τα Interactive games, τόσο για desktop όσο και για mobile συσκευές, αποτελούν τη νέα τάση στο online marketing, και υπόσχονται ισχυρό engagement!

Εμείς στη Think plus κατασκευάζουμε το δικό σας Interactive game και δίνουμε νέα πνοή στη διαδικτυακή σας παρουσία.

[object object] - interactive games online marketing - Online Marketing

Mobile Marketing – Mobile Application Development

[object object] - onlinemarketing mobilemarketing - Online Marketing

Οι ασύλληπτες δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα smartphone σε συνδυασμό με την ευρεία τους χρήση, αποτελούν το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτύξετε την επόμενη διαφημιστική σας εκστρατεία. Banners στα mobile portals, minisites, content search και mobile applications είναι μόνο κάποιες από τις εφαρμογές που υλοποιεί η Think plus για το δικό σας Mobile Marketing.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το Mobile Marketing, που να ταιριάζει ειδικά για το εταιρικό σας προφίλ.

SMS Marketing

Έχετε νέα προϊόντα; Θέλετε να ενημερώσετε άμεσα το κοινό σας; Ή μήπως σκέφτεστε κάποιο γρήγορο διαγωνισμό με δυνατό engagement; Ο αμεσότερος τρόπος για μαζική αλληλεπίδραση με το κοινό σας είναι η υλοποίηση μιας καμπάνιας με μαζικά SMS. Εμείς στη Think plus, δημιουργούμε στοχευμένες sms εκστρατείες με ελκυστικό περιεχόμενο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Στοχεύουμε σε ισχυρή αλληλεπίδραση με το κοινό σας, ενώ παράλληλα διατηρούμε το οικονομικό κόστος για σας σε χαμηλά επίπεδα.

[object object] - sms marketing online marketing - Online Marketing

Flip books – Interactive content

[object object] - flipbook flat page flip vector 1 - Online Marketing

Τα flip books αποτελούν τον πιο pop τρόπο για την προώθηση του content marketing, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά websites και τα κουραστικά blogs. Με λειτουργία τόσο online όσο και offline, τα flip books είναι ιδανικά για εφαρμογές e-περιοδικού, διαφημιστικού κατάλογου, εταιρικά events, παρουσίαση της εταιρικής σας ταυτότητας. Εμείς στη Think plus σχεδιάζουμε ελκυστικά template με πρωτότυπο περιεχόμενο που θα αυξήσουν κατά κόρον την αλληλεπίδραση με το κοινό σας. Δίνουμε διαδραστικό ‘αέρα’ με πρωτότυπες εφαρμογές στο flip book, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα..

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το Mobile Marketing, που να ταιριάζει ειδικά για το εταιρικό σας προφίλ.

Κατασκευή widget

Ενισχύστε το brand awareness της επιχείρησής σας με τη δική σας εφαρμογή widget. Desktop ή mobile, ένα πετυχημένο widget γίνεται άμεσα viral με το που φιλοξενηθεί στα social media. Εμείς σχεδιάζουμε την κατάλληλη widget εφαρμογή ώστε να πετύχετε την καλύτερη αλληλεπίδραση με το κοινό σας. Αναλαμβάνουμε τα template, το περιεχόμενο καθώς και τις online marketing υποστηρικτικές ενέργειες για την προώθησή του (ενσωμάτωση στο website, προώθηση με email campaigns, blogs).

[object object] - onlinemarketing widget - Online Marketing

Πείτε μας για το project σας!

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας:
+30 210 6101478

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00

ή

Συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

*Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!