Το οικοσύστημα SYN αφορά στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και πρόκειται για ένα εύχρηστο σύνολο εφαρμογών, σκοπός του οποίου είναι να απλοποιεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, τη διαδικασία καταχώρησης των προϊόντων των ηλεκτρονικών καταστημάτων στις μεγαλύτερες διαδικτυακές αγορές. Με τις εφαρμογές του SYN, τα σύγχρονα Shopify e-shop θα μπορούν να διασυνδέουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, με όποια ηλεκτρονική αγορά (marketplace) ή ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών επιθυμούν, για να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και να αναπτυχθούν σε νέα κοινά. Επιπλέον, μπορούν να διασυνδέονται με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών για να δημιουργούν αυτόματα δελτία αποστολών και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των παραγγελιών, από την παραγγελία μέχρι την παράδοση.

Με τον τρόπο αυτό, οι σύγχρονες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν τη δυνατότητα να κοινοποιούν τις λίστες προϊόντων/υπηρεσιών τους ή τους καταλόγους τους σε διαδικτυακές αγορές, αλλά και να εξασφαλίζουν την άμεση αποστολή, αποφεύγοντας λάθη και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.
Στόχος του οικοσυστήματος SYN της Think Plus είναι η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος διασύνδεσης καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου με κάθε marketplace, ERP, Courier ή Locker Service της Ελλάδας, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε eCommerce επιχείρησης.

Ειδικότερα, ένα οικοσύστημα εργαλείων που μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις σημαντικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις σε αγορές, όπως η καταχώρηση όλων των προϊόντων/υπηρεσιών σε marketplaces, η αυτόματη ενημέρωση των προϊόντων (διαθεσιμότητα, τιμή κ.α.), η παρακολούθηση και η διαχείριση των παραγγελιών ή διασύνδεση με ERP, ακόμα και η διασύνδεση με εταιρείες κούριερ ή locker services για πιο γρήγορη αποστολή-παράδοση.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις:

Skroutz - XML for Shopify
Glami - XML for Shopify
Shopflix - XML for Shopify
Galaxy Store - XML for Shopify
Softone - XML for Shopify
Atlantis - XML for Shopify
Pylon - XML for Shopify
Box Now - XML for Shopify
Easy Mail - XML for Shopify
ACS - XML for Shopify
Γενική Ταχυδρομική - XML for Shopify
Speedex - XML for Shopify

Έχεις VOUCHER;
Έχεις την πιο ολοκληρωμένη λύση από την Think Plus

Eπικοινώνησε άμεσα!

Ας δούμε μαζί το project σας!

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας: +30 210 61 01 478 | Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00 
ή συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.