Loading...

Video & Photography

/Video & Photography
Video & Photography 2019-09-06T10:46:33+00:00

ΕΤΑΙΡΙΚΑ VIDEO

Δημιουργούμε εταιρικά video για εκθέσεις, τηλεοπτική προβολή, διαδικτυακή παρουσία σε ποιότητα Full HD!

Δημιουργούμε εταιρικά video που να ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα και τις αξίες της εταιρείας σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το φάσμα της παραγωγής με πολύχρονη εμπειρία. Στο pre-production στάδιο, σχεδιάζουμε το ύφος και τη δομή του video. Με γνώμονα την αισθητική και τους στόχους σας, το δημιουργικό μας τμήμα καταρτίζει το story board (storytelling, animation ή φυσικά πρόσωπα, casting), και σας το παρουσιάζουμε προς έγκριση.

εταιρικά video - etairika video - Video & Photography

Ακολουθεί το στάδιο της παραγωγής όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ή οι συνθέσεις των εικόνων (σε περίπτωση που δεν απαιτούνται γυρίσματα). Στο post production στάδιο, οι έμπειροι μοντέρ μας κάνουν τις τελευταίες πινελιές (χρωματικές διορθώσεις, προσθήκη εφέ και γραφικών, μιξάζ ήχου) και μεταγράφουν το εταιρικό video στα κατάλληλα μέσα για τη διανομή του. 

Επιλέξτε τη Think Plus για την παραγωγή του εταιρικού σας video και αποκτήστε ένα δυναμικό εργαλείο προβολής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ

Διαφημιστικά σποτ για τηλεόραση, internet και εσωτερικά δίκτυα προβολής

Δημιουργούμε το δικό σας προϊοντικό video και αυξάνουμε θεαματικά την επιθυμία του καταναλωτή προς το προϊόν σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το φάσμα της παραγωγής με πολύχρονη εμπειρία. Στο pre-production στάδιο, καταρτίζουμε το storytelling, επιλέγουμε την τοποθεσία για τα γυρίσματα και το casting και σας τα παρουσιάζουμε προς έγκριση.

εταιρικά video - diafimistika spot - Video & Photography

Ακολουθεί το στάδιο της παραγωγής όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ή οι συνθέσεις των εικόνων (σε περίπτωση που δεν απαιτούνται γυρίσματα). Στο post production στάδιο, οι έμπειροι μοντέρ μας κάνουν τις τελευταίες πινελιές (χρωματικές διορθώσεις, προσθήκη εφέ και γραφικών, μιξάζ ήχου) και μεταγράφουν το video στα κατάλληλα μέσα για τη διανομή του. 

Επιλέξτε τη Think Plus για τα πιο viral διαφημιστικά σποτ! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

VIRAL VIDEO

Το τμήμα παραγωγής βίντεο της Think Plus αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα παραγωγής ενός βίντεο.

Εμείς στη Τhink Plus ‘ανακατεύουμε’ τη viral τάση με στρατηγικές μάρκετινγκ, και δημιουργούμε αποτελεσματικές viral video εκστρατείες με ισχυρή αλληλεπίδραση.

εταιρικά video - viral video - Video & Photography

Προσεγγίζουμε το target group και κάνουμε share του video σε ιστοσελίδες και social media που φέρνουν το μέγιστο δυνατό engagement! Επιλέξτε τη Think plus για την προώθηση του video σας και γίνετε το νέο viral star στο κοινό σας!

Επιλέξτε τη Think Plus για την προώθηση του video σας και γίνετε το νέο viral star στο κοινό σας!

VIDEO STRATEGY

Εμπιστευτείτε μας τώρα για το σχεδιασμό του δικού σας Video Strategy και απογειώστε την εταιρική σας παρουσία!

Εμείς στη Think Plus παρέχουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική Video Marketing που θα σας εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία. Είμαστε δίπλα σας, από τη στιγμή που θα σας έρθει η ανάγκη για τη δημιουργία video μέχρι τα reports που θα συνοδεύουν τη λήξη της καμπάνιας μάρκετινγκ.

εταιρικά video - video strategy - Video & Photography

Ακόμα και αν έχετε έτοιμο ένα πολλά υποσχόμενο video, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το κοινό σας.Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει εξολοκλήρου την παραγωγή του video από το σχεδιασμό μέχρι και την διανομή, καθώς και την υλοποίηση της συνολικής online video εκστρατείας.

Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της καμπάνιας και στοχεύουμε πάντα σε viral αποτελέσματα.

Video SEO

Έχετε το τέλειο video… Κάνετε Youtube SEO;

Εμείς στη Think Plus εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές Search Engine Optimization και εκτινάζουμε το video σας την πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

εταιρικά video - video seo - Video & Photography

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική των youtube και vimeo για την αύξηση της online επιρροής σας. Οι SEO τεχνικές των έμπειρων developers μας θα φέρουν το video σας στη θέση που της αξίζει: Στην κορυφή!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!

Πείτε μας για το project σας!

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας:
+30 210 6101478

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00

ή

Συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

*Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!