Η Think Plus παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακό eshop του DE-SUNGLASSES

Posted at:

02 December, 2019

Reading time:

2 min read

Η Think Plus παρουσιάζει το νέο εντυπωσι

Στην Think Plus δε μένουμε απλά και μόνο στην παρατήρηση των νέων δράσεων, αλλά επεμβαίνουμε, πρωτοπορούμε και αναζητούμε πάντοτε νέους δρόμους.

Είναι γνωστόν τοις πάσι πως τα eshop έχουν πια μεγαλύτερο κέρδος συγκριτικά με τα φυσικά καταστήματα, για αυτό όμως και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Στην Think Plus κατανοούμε κάθε παράμετρο αυτής της συνθήκης και για αυτό αναλάβαμε την κατασκευή του eshop για τον πελάτη DE-SUNGLASSES (https://de-sunglasses.com), μέσω του shopify!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το shopify

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του shopify είναι ότι,  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να ανεβάσουν φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων και ταυτόχρονα να διαχειριστούν την αποθήκη τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για τον server τους. Ένα ακόμη δομικό πλεονέκτημα του shopify είναι ότι παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει blog στο eshop του και επιπλέον να διαχειριστεί όλες τις πληροφορίες και τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος και να παρακολουθήσει όλα τα στατιστικά του eshop του.

Παράλληλα, μέσα στο eshop που έχει κατασκευαστεί με την καινοτόμα πλατφόρμα του shopify, διατίθεται και το shopping cart, το οποίο και προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρέχει περισσότερους από 50 τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες και PayPal. Επιπρόσθετα, το shopify επιδέχεται την προσθήκη άλλων εφαρμογών με σκοπό την βελτιστοποίηση του eshop σας, έτσι ώστε η διαχείρισή του να μη σταματά με την κατασκευή και το στήσιμό του, αλλά να βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία εξέλιξης.

Η περίπτωση του DE-SUNGLASSES

Το DE-SUNGLASSES είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα στο χώρο των οπτικών με πρωτοφανή τζίρο εξαγωγών, ενώ  διαθέτει ένα πλήρες και ενημερωμένο κατάλογο από γυαλιά ηλίου για όλα τα στιλ και τα γούστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η σχέση που έχει χτίσει με το πελατολόγιό του είναι ισχυρή και στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ως εκ τούτου η απαίτηση ενός καθόλα λειτουργικού eshop γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία.

eshop shopify de-sunglasses

Έχοντας εξοικειωθεί από την πρώτη στιγμή με την e-commerce πλατφόρμα του shopify, η Think Plus ήξερε ακριβώς πώς να ξεκινήσει το στήσιμο ενός eshop βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη της επιλογής του πελάτη. Στην περίπτωση του DE-SUNGLASSES η πρόκληση ήταν μεγάλη και για αυτό αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία μας ώστε να χτίσουμε μέσω του shopify  ένα eshop που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες της εποχής.

δημιουργία eshop de-sunglasses

Αυτή η δράση όχι μόνο εκφράζει συνολικά την εταιρεία μας, αλλά είναι τέτοια η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος ώστε αποφασίσαμε να την προωθήσουμε ως υποψήφια για βραβείο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό το λόγο επενδύουμε σε αυτές στην πράξη. Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε και εσείς επίπεδο το eshop σας συνεργαζόμενοι μαζί μας;