ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΠΟΤ

Το ραδιόφωνο αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο μέσο των Ελλήνων, με φανατικούς ακροατές για όλα τα target group. Εμείς στη Think plus γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ για το ραδιόφωνο που επικοινωνούν αποτελεσματικά το προϊόν σας. Δημιουργούμε ραδιοφωνικά σποτ με έμφαση στο πρωτότυπο concept και την παραγωγή.

Από το κείμενο, την επιλογή των εκφωνητών και την εκφώνηση, μέχρι την τελική μίξη του ήχου, επιμελούμαστε το ραδιοφωνικό σποτ σε κάθε του λεπτομέρεια, ώστε η διαφήμισή σας να πάρει διαστάσεις viral!

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οργανώστε μία υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία με τη Think Plus και αυξήστε άμεσα το brand awareness της εταιρείας σας.

Αναλαμβάνουμε υπαίθριες διαφημιστικές ενέργειες σε street furniture (στάσεις λεωφορείων, towers, panels), καλύψεις κτιρίων και transit media (τρόλεϊ, τραμ λεωφορεία).

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική παρουσία σας στον υπαίθριο χώρο της πόλης και κάντε το προϊόν σας viral!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ

Η τηλεόραση αποτελεί το πιο δυνατό μέσο για την προώθηση των προϊόντων σας στο ευρύ κοινό. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή ενός τηλεοπτικού σποτ από το αρχικό σενάριο μέχρι το on air της διαφήμισης στους τηλεοπτικούς δέκτες. Επιμελούμαστε με προσοχή την προετοιμασία της παραγωγής, την επιλογή συνεργατών, το γύρισμα, το μοντάζ, τη μίξη του ήχου και το post-production.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επικοινωνία του προϊόντος σας με το καταναλωτικό κοινό.

Ελάτε να σχεδιάσουμε από κοινού το επόμενο τηλεοπτικό σας σποτ!

MEDIA BUYING

Έχετε έτοιμη την καλύτερη διαφήμιση! Πόσο σίγουροι όμως είστε ότι θα φτάσει στο κοινό σας; Εμείς στη Think plus αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό Media Buying του διαφημιστικού σας μηνύματος και εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Οι έμπειροι marketers μας στοχεύουν στο κατάλληλο κοινό και στα κατάλληλα μέσα προώθησης, φροντίζοντας ο χώρος και ο χρόνος προβολής σας να είναι ουσιαστικός. Φροντίζουμε ώστε και το τελευταίο cent από το διαφημιστικό σας budget να μην πάει χαμένο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το Media Buying των διαφημιστικών σας ενεργειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Χαθήκατε στο δρόμο της διαφήμισης; Εμείς στη Think Plus αναλαμβάνουμε την καταχώρηση της διαφήμισης σας σε όλα τα έντυπα μέσα! Αφού μας παρουσιάσετε το προϊόν σας και τους στόχους σας, οι έμπειροι marketers μας αναλαμβάνουν την καταχώρηση της διαφήμισης σας σε στοχευμένα περιοδικά και εφημερίδες που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας καθ’όλη τη διάρκεια που η διαφημιστική εκστρατεία είναι on air, και προτείνουμε συνεχώς βελτιώσεις για την καλύτερη επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε την επόμενη διαφημιστική σας εκστρατεία στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Make An Appointment

If you’re interested in building your brand or wish to use any of our other services, please fill out the form below to schedule an appointment and we will contact you shortly.