Έμπνευση της Think Plus η... Δυνατή διαφημιστική καμπάνια του e-shop.gr

Posted at:

14 April, 2022

Reading time:

2 min read

Έμπνευση της Think Plus η... Δυνατή διαφ

Think Plus και e-shop.gr παίζουν... Δυνατά με νέα διαφημιστική καμπάνια!

Το e-shop.gr μπήκε Δυνατά τα τα τα! στον χώρο της διαφήμισης, με σύμμαχο και οδηγό την Think Plus!

Μετά από διαδικασία κλειστού spec, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του e-shop.gr, αναλαμβάνοντας όλη την 360° επικοινωνία του πρώτου online shop στην Ελλάδα και η οποία περιλαμβάνουν above the line ενέργειες, αλλά και επικοινωνία μέσα από όλα τα digital μέσα (Facebook, Instagram, TikTok, Google, YouTube, Snapchat, Spotify, Newsletter, Programmatic Ads, Digital Press). Το άνοιγμα έγινε με μια ξεσηκωτική και ανεβαστική διαφήμιση, που βασίζεται πάνω στο viral hit τραγούδι "ΔΥΝΑΤΑ" και αποτελεί έμπνευση της Think Plus.

Απολαύστε υπεύθυνα!

Η βασική ιδέα της τηλεοπτικής καμπάνιας στηρίζεται στη χαρά της ικανοποίησης που παίρνουμε ως καταναλωτές όταν βρίσκουμε εύκολα, άμεσα και σε προσιτές τιμές, αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά, με έναν τεράστιο καταιγισμό από online stores που πρέπει να ψάξεις, το να βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις τόσο άμεσα, σίγουρα θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά!

Στο τηλεοπτικό σποτ, 6 διαφορετικοί χαρακτήρες, καθώς σερφάρουν στο eshop.gr, εντοπίζουν όλα αυτά που επιθυμούν στις καλύτερες τιμές, γι' αυτό και καταχαίρονται τραγουδώντας και χορεύοντας το διάσημο hit του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, "Δυνατά". Ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και κεφάτοι, ξεσηκώνονται και μας ξεσηκώνουν κι εμάς!

Η χρήση "catchy" ή πολύ γνωστών τραγουδιών ήταν πάντα μια αποδοτική μέθοδος διαφήμισης της τηλεόραση. Ωστόσο, ο λόγος που η νέα αυτή καμπάνια ξεχωρίζει είναι γιατί χρησιμοποιεί, όχι κάποιο χιλιοειπωμένο και πασίγνωστο ελληνικό τραγούδι του χτες, αλλά ένα viral hit του σήμερα, το virality του οποίου θα συνοδεύσει το νέο μας τηλεοπτικό σποτ για τη μέγιστη απόδοση.

Πέρα από τη χρήση ενός σύγχρονου τραγουδιού που κάνει τώρα επιτυχία, στηρίζεται σε πολλές και διαφορετικές περσόνες, η καθεμία με τις δικές της ανάγκες και τα δικά της θέλω. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να συμπεριλάβουμε όλα τα διαφορετικά κοινά που το eshop.gr μπορεί να εξυπηρετήσει και να απαντήσει στις ανάγκες του.

Στην Think Plus πιστεύουμε πως όταν μια διαφήμιση μας κάνει να ξεχνιόμαστε, μας εξιτάρει και μας ανεβάζει, τότε είναι επιτυχημένη. Θέλουμε η σύνδεση του brand με το κοινό του να έχει ένα θετικό αντίκτυπο, ένα ξεκάθαρο μήνυμα και να φτιάχνει τη διάθεση. Γι' αυτό και η νέα μας έμπνευση έχει χαρακτήρα... ξεσηκωτικό!

Θέλετε δυνατές... διαφημίσεις; Εμπιστευτείτε την Think Plus!

Για above και below the line, για τηλεόραση ή digital marketing, στην Think Plus θα βρείτε έναν αξιόπιστο και δημιουργικό συνεργάτη.