Η Think Plus υπογράφει το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της MAKI PHILOSOPHY

Posted at:

15 May, 2019

Reading time:

2 min read

Η Think Plus υπογράφει το πρώτο τηλεοπτι

Η Think Plus υπογράφει την πρώτη τηλεοπτική επικοινωνία της γνωστής εταιρίας ρούχων Maki Philosophy. Η ταινία βασίζεται στην ιδέα της αλλαγής ισορροπίας που προκαλεί η άνοιξη & το καλοκαίρι στο περιβάλλον που ζούμε, αγκαλιάζοντας τον αέρα και το φως ως τα βασικά συστατικά που μεταβάλουν τις αισθήσεις μας. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικές τεχνικές για τη κίνηση της κάμερας ώστε να αποδοθεί η αίσθηση της αλλαγής και του απείρου, όπως άλλωστε συμβαίνει στην ίδια τη ζωή.

Θεωρούμε απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μας να σκεφτόμαστε εκτός της πεπατημένης όποιος και αν είναι ο στόχος και το project που αναλαμβάνουμε. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο να προσφέρει στον πελάτη μας ακριβώς αυτό που οραματίζεται.

Αυτό επιτυγχάνουμε με την υπογραφή της Think Plus στη δημιουργία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σποτ για την εταιρία ρούχων Maki Philosophy.

Η πρώτη τηλεοπτική επικοινωνία της εταιρίας ρούχων Maki Philosophy, είναι ήδη στους δέκτες του ελληνικού κοινού! Η δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην έννοιες της αέναης κίνησης, της κυκλικής τροχιάς και στην ιδέα της αλλαγής ισορροπίας. Η γεωμετρία της κίνησης σε συνδυασμό με τη γεωμετρία του προϊόντος δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο και συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα για την ανάδειξη τόσο του προϊόντος όσο και της εταιρίας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σπύρος Καψίλης, την παραγωγή η Timecode Productions, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Αυλητής.