Φωτογραφικές υπηρεσίες Chivas - The Blend !

Posted at:

25 April, 2019

Reading time:

2 min read

Φωτογραφικές υπηρεσίες Chivas - The Blen

Στη Think Plus είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για κάθε project που αναλαμβάνουμε. Η τεχνογνωσία και η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα των υπηρεσιών φωτογραφίας αλλά και η φρεσκάδα με την οποία προσεγγίζουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Η ομάδα φωτογράφισης της Think Plus ανέλαβε το project της φωτογράφισης του πρωτοποριακού event για το γνωστό whiskey Chivas Regal που διοργανώθηκε σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου, στην Αθήνα.  

 

Το Chivas Regal & o Colin Scott, Master Blender, μύησαν το κοινό της Αθήνας στην τέχνη του blending. Το Chivas Regal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending! Πλήθος whisky blenders είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους blended Scotch whisky και να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό Colin Scott !! Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες κάθε χώρου (του θεάματος, των media, bartenders, καταναλωτές κτλ) έζησαν μία μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του blending. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου,  οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky. Η βραδιά όμως δεν τελείωνε εκεί! 

 

Κάθε φωτογραφία μας υπηρετεί τους στόχους του πελάτη και αναδεικνύεται σε ένα ακόμα masterclass φωτογράφισης

Έπειτα από κάθε blending masterclass, ακολουθούσε πάρτι με ένα διαφορετικό bar της πόλης να έχει την επιμέλεια των cocktails ανά βραδιά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα Chivas cocktails από τους bartenders των Malconi’s, Amber, CV Distiller, Dry & Raw by Drakoulis, 7 Jokers, A for Athens και Mai Tai, συνοδεύοντάς τα με απολαυστικά whisky bites που υπέγραφαν διάσημοι chefs. 

Τέλος μία ακόμη ξεχωριστή έκπληξη περίμενε το κοινό, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς – o διάσημος σεφ που ενσαρκώνει το μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend” στην Ελλάδα – παρουσίασε, σε ένα ξεχωριστό workshop μαγειρικής, γεύσεις που μπορεί κανείς να συνδυάσει με το αγαπημένο του Chivas, απογειώνοντας την εμπειρία του whisky tasting.

 

Φυσικά η ομάδα marketing του Chivas εμπιστεύθηκε τη φωτογραφική ομάδα της Think Plus για τις υπηρεσίες φωτογράφισης, ώστε απαθανατίσει το τόσο μοναδικό event.

 

Kαι το αποτέλεσμα μοναδικό !! Kαλή απόλαυση!