Φωτογράφιση & Video Havana Club στο 4ο Athens Street Food Festival

Posted at:

20 May, 2019

Reading time:

1 min read

Φωτογράφιση & Video Havana Club στο 4ο A

Η Think Plus ανέλαβε να απαθανατίσει τις γεμάτες Havana Club στιγμές του τέταρτου Athens Street Food Festival. Ο Φωτογραφικός φακός γέμισε με εικόνες γαστρονομίας, μοναδικές γεύσεις και δροσερά cocktails.

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση εξελίχτηκε σε μια φαντασμαγορική διαδικασία με πρωταγωνιστές την παρέα του Havana Club και τους επισκέπτες. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι μοναδικό.

Στη Think Plus αντιλαμβανόμαστε πλήρως την δυναμική επιρροή της φωτογραφίας και του βίντεο στα σύγχρονα μέσα γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε παραγωγές βίντεο υψηλής ποιότητας, με στόχο πάντοτε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το Athens Street Food Festival για εννιά μέρες (τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γίνει ξανά το σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, τουρίστες και όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις «του δρόμου» από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εκεί βρίσκεται συνεχώς η παρέα του Havana Club, έτοιμοι να ετοιμάσουν τα πιο δροσιστικά ποτά και cocktails με βάση το αγαπημένο ρούμι! Για τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα η παρέα μεγαλώνει και προσκαλεί όλους τους φίλους και τους επισκέπτες του Athens Street Food Festival να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους street γεύσεις με τη φρεσκάδα του Havana Club Rum.

Με συνολικά πάνω από 250.000 επισκέπτες, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας, ένας πραγματικός θεσμός για τη γαστρονομία της χώρας.

Για την φετινή, τέταρτη εκδοχή του Athens Street Food Festival, η «συνταγή» παραμένει η ίδια: αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις, πάντα παρέα με το διάσημο και αγαπημένο Havana Club.