Η Think Plus παρουσιάζει το νέο eshop του YKM group, youknowme.gr

Posted at:

02 December, 2019

Reading time:

3 min read

Η Think Plus παρουσιάζει το νέο eshop το

Στη Think Plus γνωρίζουμε ότι για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη απόδοση στο διαφημιστικό σας budget μέσω του performance marketing αλλά και του social media marketing, απαιτείται η κατασκευή ενός άρτιου e-shop, τόσο τεχνικά όσο και εικαστικά.  Eνός e-shop που περικλείει όλες τις σύγχρονες τάσεις παγκοσμίως σε UI & UX, δίνοντας συγχρόνως την ευελιξία στον ιδιοκτήτη του να μην εξαρτάται από τον εκάστοτε κατασκευαστή.

Ένας ακόμη συνεργάτης, το YKM group, μας εμπιστεύθηκε για τη κατασκευή e-shop μέσα από τη πλατφόρμα shopify, της οποίας η Think Plus αποτελεί έναν από τους καλύτερους γνώστες της ελληνικής αγοράς.

Είναι γνωστό πως τα e-shop έχουν πια μεγαλύτερο κέρδος συγκριτικά με τα φυσικά καταστήματα, για αυτό όμως και ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος. Στην Think Plus κατανοούμε κάθε παράμετρο αυτής της συνθήκης και για αυτό αναλάβαμε την κατασκευή του e-shop για τον πελάτη YKM (https://youknowme.gr), μέσω του shopify!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το shopify

Το βασικό πλεονέκτημα του shopify είναι πως δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να ανεβάσουν φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων, αλλά και να διαχειριστούν την αποθήκη τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για τον server τους. Ένα ακόμη δομικό πλεονέκτημα του shopify είναι ότι παρέχει την δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει ένα blog στο e-shop του, να διαχειριστεί όλες τις πληροφορίες και τους πελάτες και να παρακολουθήσει όλα τα στατιστικά του e-shop του.

Παράλληλα, μέσα στο e-shop που έχει κατασκευαστεί στην καινοτόμα πλατφόρμα του shopify διατίθεται και το shopping cart, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσφέρει πάρα πολλούς τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες και PayPal. Βέβαια, το shopify επιδέχεται την προσθήκη πολλών άλλων εφαρμογών, μέσα από το app store που διαθέτει, με σκοπό τη συνεχή βελτιστοποίηση του -eshop, ώστε η εξέλιξή του να μη σταματά με την κατασκευή και το στήσιμό αλλά να είναι διαρκής.

Μέσα από το γιγαντιαίο οικοσύστημα εφαρμογών, των οργανισμών και των εξειδικευμένων πάροχων τεχνολογίας, μειώνεται σημαντικά η ανάγκη ενσωμάτωσης και προσαρμογής ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Plus με την δυναμική εμπορικότητα του Shopify.

Το Shopify  παρέχει 99,97% server uptime, μέχρι 10.000 παραγγελίες ανά λεπτό ανά κατάστημα.  Κατά τη διάρκεια των Black Friday και Blue Monday το 2017, καταγράφηκαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια πωλήσεις από τους εμπόρους στην πλατφόρμα του Shopify, χωρίς καμιά διακοπή! Αν η πλατφόρμα του Shopify ήταν ένας μοναδικός έμπορος, θα ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος διαδικτυακός πωλητής λιανικής στις Η.Π.Α. και Καναδά, ακολουθώντας στην 3η θέση την διάσημη αλυσίδα Walmart.

Η περίπτωση του youknowme.gr

Το https://youknowme.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του YKM group, που αριθμεί 40 και πλέον χρόνια στη παραγωγή και εμπορεία ενδυμάτων. Η σχέση που έχει χτίσει με το πελατολόγιό του όλα αυτά τα χρόνια, είναι ισχυρή και στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στην υψηλή ποιότητα και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Ως εκ τούτου η απαίτηση ενός καθόλα λειτουργικού e-shop κρίθηκε απολύτως αναγκαία.

κατασκευή eshop youknowme

Έχοντας εξοικειωθεί από την πρώτη στιγμή με την e-commerce πλατφόρμα του shopify, η Think Plus ήξερε ακριβώς πώς να ξεκινήσει το στήσιμο ενός e-shop βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη της επιλογής του πελάτη. Στην περίπτωση του https://youknowme.gr η πρόκληση ήταν μεγάλη και για αυτό αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία μας ώστε να χτίσουμε μέσω του shopify  ένα e-shop που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του πελάτη.

κατασκευή shopify youknowme

Αυτή η στρατηγική εκφράζει συνολικά την εταιρεία μας. Θέλουμε να θεωρούμε ότι η ολιστική μας προσέγγιση σε κάθε project που μας ανατίθεται, σε συνδυασμό με τη καινοτομία που κυλάει στο εταιρικό μας dna είναι ο πλέον σύντομος δρόμος για να επιτευχθούν οι στόχοι του εκάστοτε πελάτη μας. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό το λόγο επενδύουμε σ' αυτές στην πράξη.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε και εσείς επίπεδο στο e-shop σας συνεργαζόμενοι μαζί μας;