Η Think Plus κάλυψε τη δραστηριότητα του Beefeater στο Athens Bar Show

Posted at:

21 November, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus κάλυψε τη δραστηριότητα του

Η Think Plus ανέλαβε τη δημιουργία του βίντεο της συμμετοχής του Beefeater στο 9o Athens Bar Show που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 6 και 7 Νοεμβρίου. Το Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση που αποτελεί την κορυφαία συνάντηση για bartenders και επαγγελματίες του bar.

Από το 2010 και την πρώτη του εμφάνιση, το Athens Bar Show κατάφερε να εδραιώσει τη φήμη του σαν μία από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στο χώρο του ποτού. Αυτό συνέβη καθώς έδωσε τη δέουσα σημασία τόσο στα προϊόντα πίσω από το μπαρ, όσο και σε αυτούς που τα σερβίρουν, για να επιτύχει να συγκεντρώσει μια ολόκληρη βιομηχανία κάτω από μία στέγη.

Η κοινότητα του bar industry συνάντησε ξανά φέτος το Νοέμβρη τους πιο σημαντικούς παραγωγούς, τουλάχιστον 500 brands και τους καλύτερους barmen από όλον τον κόσμο στην καρδιά της Αθήνας. Οι επισκέπτες είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε 4 stages και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της Τεχνόπολης, για να παρακολουθήσουν περισσότερες από 40 ώρες εκπαίδευσης, 70 σεμινάρια και workshops από τουλάχιστον 80 διακεκριμένους ειδήμονες του κλάδου σε διεθνές επίπεδο.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αυξάνεται όλο και περισσότερο, υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το αγαπημένο τζιν Beefeater συμμετείχε στο 9ο Athens Bar Show και φυσικά το event δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την παρουσία του, το οποίο έδωσε χρώμα στο φεστιβάλ με τη χαρακτηριστική του λονδρέζικη φινέτσα. Είναι ένα από τα αγαπημένα ποτά και του ελληνικού κοινού και αυτό έγινε αντιληπτό για μια ακόμη φορά στα stands του περίφημου τζιν στο Athens Bar Show.

Η Think Plus, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει στην κάλυψη τέτοιων δραστηριοτήτων, ήταν εκεί και κάλυψε τη συσσώρευση του κοινού για ένα ποτήρι από το αγαπημένο του αλκοολούχο ποτό. Το Beefeater είναι γνωστό για το απαράμιλλο βρετανικό στιλ του και αυτό ανταποκρίνεται στο βίντεο που δημιουργήσαμε.