Φωτογράφιση Concept & Backstage Video Jägermeister !!

Posted at:

25 April, 2019

Reading time:

1 min read

Φωτογράφιση Concept & Backstage Video Jä

Στη Think Plus αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και πολύ περισσότερο, τις πραγματικές απαιτήσεις που προκύπτουν μέσα από την ιλιγγιώδη ταχύτητα εξέλιξης και εφαρμογής των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων σχετικά με τις υπηρεσίες φωτογράφισης και βίντεο.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της φωτογραφίας και του video, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε οποιονδήποτε πελάτη μας, σύγχρονες υπηρεσίες video & photography με έμπνευση και επαγγελματισμό. Στα πλαίσια αυτά αναλάβαμε τη φωτογράφιση concept αλλά και τη δημιουργία backstage video για το Jägermeister! 

TJägermeister είναι γνωστό για την αγάπη του στους bartenders αλλά και τα διάσημα Monday Party !! Για το 2019 τα Monday Party είχαν θέμα το Rock και πρωταγωνιστές τους γνωστούς DJs : CJ Jeff, Ace2Ace, Junior Pappa, Agent Greg & Nick Jojo. Με βάσει λοιπόν τα παραπάνω γεννήθηκε μία ιδέα..... Οι Djs που θα έπαιζαν θα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε Rock Band ! Και έτσι έγινε...

H ομάδα Marketing του γνωστού Brand, εμπιστεύθηκε την ομάδα της Think Plus για τη φωτογράφιση του concept αλλά και τη παραγωγή του Backstage Video.

Eπειδή οι wild καταστάσεις αρχίζουν πάντα backstage! Πριν ανέβουν στη σκηνή του Wall of Fame Monday Party που άφησε εποχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι διάσημοι DJs μεταμορφώθηκαν σε rock καλλιτέχνες και πόζαραν στον φακό του Jägermeister και τους φωτογράφους της Think Plus !!

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της ομάδα της Think Plus στις υπηρεσίες φωτογράφισης και βίντεο αλλά και η αντίληψη των απαιτήσεων του πελάτη μας έδωσαν την δυνατότητα να  δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και το μοιραζόμαστε μαζί σας.