Η Think Plus αναλαμβάνει το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του νέου project φιλοξενίας στη Σίφνο

Posted at:

27 August, 2021

Reading time:

2 min read

Η Think Plus αναλαμβάνει το δημιουργικό

Mε θέα από τη μία το απέραντο γαλάζιο της Αντιπάρου και από την άλλη το μυστικιστικό κάστρο της Σίφνου, το brief του πελάτη περιορίστηκε σε μία μικρή αλλά απολύτως περιεκτική φράση:

“Simplistic Luxury with flavors of local tradition”

amar-sifnos-mockup-think_plus

H εικόνα, οι φωτογραφίες, τα χρώματα και οι λέξεις ήταν αρκετά για να τα αποκωδικοποιήσει το δημιουργικό τμήμα της Think Plus Advertising και να σχεδιάσει το λογότυπο, τις εφαρμογές και την εταιρική ταυτότητα για το νέο και φιλόδοξο hospitality project στη Σίφνο.

Και το όνομα αυτού : Amar !

Ένα project που θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και έχει τη δύναμη να κάνει τους πελάτες τoυ να χαμογελούν.

Μία εμπειρία σαγηνευτική αλλά αληθινή όσο η πραγματική αγάπη. Αυτό το συναίσθημα έρχεται να συμπληρώσει τα στοιχεία της “γης”, του “κύκλου” και της “πέτρας”.

Η αγάπη είναι ο βασικός δομικός λίθος της ζωής. Ως στοιχείο της ταυτότητας συμβολίζει την ισορροπία ανάμεσα στους δύο βασικούς πυλώνες του brand: την υψηλή φιλοξενία μέσα από τη γέννηση αξέχαστων εμπειριών και τη φύση, απ’ όπου και αντλεί τις πρώτες του ύλες.

Μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητας αποπνέει την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών, την εμπειρία και την αξιοπιστία του brand, καθώς και την αδιαμφισβήτητη θέση του ως ένα premium brand φιλοξενίας.