Η Think Plus δημιουργεί τη ταυτότητα της Rhoptron

Posted at:

02 September, 2021

Reading time:

2 min read

Η Think Plus δημιουργεί τη ταυτότητα της

Ρόπτρο, μικρό μεταλλικό αντικείμενο στο εξωτερικό μιας πόρτας που χρησίμευε για να τη χτυπά κάποιος και να ειδοποιεί να του ανοίξουν.

Rhoptron-corporate_identity-eteriki_taftotita-cover

Rhoptron, μία σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας, με λύσεις που βοηθούν τις κυβερνητικές, τις ρυθμιστικές αρχές και τις επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα, στην καταπολέμηση του εγκλήματος και την εξουδετέρωση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή άλλων μορφών εγκληματικής χρηματοδότησης.  

Φιλοδοξία της εταιρίας είναι να αναδειχθεί τα επόμενα χρόνια στον πλέον ασφαλή και αξιόπιστο διαδικτυακό πάροχο υπηρεσιών επαλήθευσης ταυτότητας που θα παρέχει λογισμικό επαλήθευσης ταυτότητας με πολλαπλά επίπεδα ελέγχων.

Rhoptron-corporate_identity-eteriki_taftotita

Η ομάδα μας δημιουργώντας μια αφαιρετική προσέγγιση της ρεαλιστικής εικόνας του ρόπτρου, η οποία παίρνει τη θέση του «ο», έχτισε συνεκτικά το ίδιο το brandname. Η χρήση μοντέρνας γραμματοσειράς με έναν συνδυασμό από γωνίες και καμπύλες, δηλώνει δύναμη, ενέργεια και σταθερότητα. Σημαντική λεπτομέρεια, το φαινομενικά διαφορετικό “n” διαχωρίζει, τόσο-όσο τη λέξη “on” στο τέλος.

Rhoptron-corporate_identity-eteriki_taftotita-security_card

Τελικά το λογότυπο αντανακλά τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών και των πελατών της.

Το νέο λογότυπο θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από τις επόμενες ημέρες για online και offline επικοινωνιακούς σκοπούς, σύμφωνα με σχετική δήλωση της εταιρείας, εκπρόσωπος της οποίας ανέφερε ότι το νέο logo ταιριάζει απόλυτα στην ψηφιακή εποχή & προσωπικότητα της εταιρείας.