Χρυσό Βραβείο το Shopify Eshop της ΑΕΚ που δημιούργησε η Think Plus!

Posted at:

12 April, 2022

Reading time:

1 min read

Χρυσό Βραβείο το Shopify Eshop της ΑΕΚ π

Τα Sports Marketing Awards 2022, η τελετή που επιβραβεύει εδώ και πέντε χρόνια τα καλύτερα Sports Brands, Agencies και Marketing Clubs της χρονιάς, επίλεξε τις καλύτερες marketing ενέργειες από τον κόσμο των σπορ. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 28 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον κορυφαίο αθλητή και προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ανάμεσα στις διακρίσεις, ξεχώρισε και η χρυσή διάκριση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο της eshop. Η μεγάλη αυτή διάκριση στην κατηγορία Best Corporate Website / Eshop, είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο δημιούργησε η Think Plus, τιμήθηκε με το ανώτατο Gold Award, αναγνωρίζοντας την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη λειτουργικότητα που το διακατέχει.

Για εμάς στην Think Plus, η χαρά είναι διπλή, όχι μόνο διότι είμαστε υπερήφανοι για τις ακριβοδίκαιες διακρίσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και γιατί αυτή η νίκη αποτελεί μια συλλογική ανταμοιβή για εμάς και μια ηχηρή απόδειξη ότι η διορατικότητα και η τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με δημιουργικότητα, όρεξη και μια πολύ καλή συνεργασία, μπορεί παρά μόνο να είναι... Χρυσή!

Η Think Plus, η πρώτη Ελληνική Εταιρία κατασκευής eshop με Shopify που διακρίνεται ως Shopify Expert, αποτελώντας μέρος ενός club 300 αναγνωρισμένων ειδικών σε όλο τον κόσμο, λάνσαρε το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΚ το καλοκαίρι, προσφέροντας πολλαπλές λειτουργίες, διασυνδέσεις και επιλογές που βοηθούν την κιτρινόμαυρη ομάδα να αναδείξει τα προϊόντα της μέσα από ένα σύγχρονο eshop και να φτάσει επιτυχώς στο πιστό κοινό της.

Δείτε το Χρυσό Shopify Eshop της ΑΕΚ!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με έναν από τους Shopify Expert μας.

Για Χρυσά... eshops, μόνο στην Think Plus!