Welcome Pickups | Η πετυχημένη ελληνική startup εμπιστεύτηκε τη Think Plus για το promo video της υπηρεσίας Gosafe

Posted at:

12 May, 2021

Reading time:

3 min read

Welcome Pickups | Η πετυχημένη ελληνική

Η εποχή επιβάλλει ταχύτητα στην επικοινωνία, με ολοκληρωμένα και στοχευμένα μηνύματα και δεν υπάρχει πιο ενδεδειγμένος τρόπος γι΄ αυτό από την δύναμη της εικόνας ενός video, ενός πραγματικού εργαλείου προβολής και επικοινωνίας, απόλυτα συνυφασμένου με τη σύγχρονη ψηφιακή εποχή των smartphones και των social media.

H Think Plus βάζει μπροστά τις μηχανές και ανεβάζει ταχύτητα με την παραγωγή δυο μοναδικών video για την εταιρεία Welcome Pickups. Πιστεύουμε ότι η παραγωγή video απαιτεί πρωτοτυπία, πάθος και δημιουργικότητα, ώστε να ξεσηκώσει τις αισθήσεις του θεατή στέλνοντας το μοναδικό μήνυμα της εταιρείας.

Η Welcome Pickups ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2015 μετατρέποντας την υπηρεσία μεταφοράς σε μια ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία. Από τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης φτάνει σε έναν νέο προορισμό, μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του, η Welcome Pickups αναλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές του ανάγκες, με εξατομικευμένες μετακινήσεις, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και φυσικά αξιόπιστες διαδρομές μέσα στην πόλη. Η ευκολότερη, φιλικότερη και πιο εξατομικευμένη λύση.

WelcomePickups_1

Το τμήμα παραγωγής βίντεο της Think Plus αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα της διαδικασίας. Τα γυρίσματα απαιτούν μία ματιά καλλιτεχνική και δημιουργική, κάτι το οποίο μόνο η πολυετής εμπειρία και το ταλέντο μπορεί να αποδώσει.

Διαθέτοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, η ομάδα μας ανέλαβε αρχικά την παραγωγή του πρώτου video, εστιάζοντας στους στόχους, την εικόνα και τη φιλοσοφία της εταιρείας Welcome Pickups.

Στην συνέχεια, δίνοντας έμφαση στην προσφορά της εταιρείας προς την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και στα προληπτικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας που εφάρμοσε μέσω της νέας της υπηρεσίας GoSafe για την ασφαλή μεταφορά επιβατών στις πόλεις που δραστηριοποιείται, πραγματοποιήσαμε την δημιουργία του δεύτερου video.

WelcomePickups_2

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το φάσμα της παραγωγής και με πολύχρονη εμπειρία σχεδιάσαμε το ύφος και τη δομή των video. Με γνώμονα την αισθητική και τους στόχους της Welcome Pickups καθώς και με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κρίση της πανδημίας, το δημιουργικό μας τμήμα δημιούργησε τα storytelling και επέλεξε τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στα video.

Στην συνέχεια, η ομάδα μας προχώρησε στο στάδιο της παραγωγής του βίντεο όπου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος, πραγματοποίησε τη κινηματογράφηση βάσει του σεναρίου που είχε καθοριστεί. Οι λήψεις “αφηγήθηκαν” με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία αποτυπώνοντας το μήνυμα της εταιρείας για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε ταξιδιώτη καθώς και το μήνυμα της νέας της υπηρεσίας GoSafe, που έχει ως στόχο να κάνει τις διαδρομές μέσα στην πόλη όσο πιο ασφαλείς γίνεται, μέσα από εγγυημένα μέτρα προστασίας για τον επιβάτη.

Το τμήμα παραγωγής βίντεο της Think Plus αποτελείται από επαγγελματίες, με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα παραγωγής ενός βίντεο.

Στο post production στάδιο, οι έμπειροι μοντέρ μας έδωσαν τις τελευταίες πινελιές, χρωματικές διορθώσεις, προσθήκη εφέ και γραφικών, μιξάζ ήχου, παρέχοντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Ντύνοντας την εικόνα με την κατάλληλη μουσική αναδείξαμε τις αξίες, την εμπειρία αλλά και τη θέση της Welcome Pickups στην αγορά.

Οι εταιρείες που γνωρίζουν ακριβώς που στοχεύουν, σχεδιάζουν με στρατηγική το περιεχόμενο της διαφημιστικής επικοινωνίας. Η δημιουργία βίντεο αποτελεί βασικό παράγοντα σε όλο το φάσμα της στρατηγικής επικοινωνίας και εμπορικής στόχευσης. Ενισχύει την ταυτότητα της επιχείρησης, συνδέει το όνομα και τις υπηρεσίες με συγκεκριμένες εικόνες, με ήχους και με ανθρώπους. Ενισχύει την εμπιστοσύνη και συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία.

WelcomePickups_3

Η Think Plus έχει καταφέρει, μέσα από συνεργασίες με μεγάλους ομίλους αλλά κυρίως μέσα από τη στρατηγική συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων, να αναγνωριστεί και να κερδίσει βραβεύσεις από διεθνείς οργανισμούς για τις δημιουργίες βίντεο.

Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα σχολαστικής και οργανωμένης εργασίας σε όλους τους τομείς. Η πολυεπίπεδη εξειδίκευση σε συνδυασμό με την δημιουργική προσέγγιση και την ξεχωριστή διαχείριση κάθε project μας δίνουν τη δυνατότητα, να συνεχίσουμε να παράγουμε μοναδικό περιεχόμενο για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται την ψηφιακή τους παρουσία!