Τρία βραβεία για την Think Plus

/Τρία βραβεία για την Think Plus

Τρία βραβεία για την Think Plus

Τρεις ακόμη σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η νεοσύστατη διαφημιστική εταιρία “Think Plus” τη βδομάδα που μας πέρασε και μάλιστα σε δύο διαφορετικές Ηπείρους!!

Η εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα για την Ελληνική εταιρία, με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από το Λας Βέγκας, όπου η ενέργεια της, Stoli Tshirt,  για λογαριασμό της Stolichnaya Greece κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου παγκοσμίως Facebook application μεταξύ όλων των εταιριών του SPI group

.Τρία βραβεία για την Think Plus - 1 - Τρία βραβεία για την Think Plus
Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή για τους νεαρούς της Τhink Plusμε την εταιρία να αποσπά δύο ακόμα σημαντικά βραβεία στα πρώτα Ελληνικά social media awards. Έτσι με την Stolichnaya και την ενέργεια “Stoli Tshirt” διακρίθηκε στην κατηγορία Best use of social media in Real Life ενώ με το Jagermeister και την ενέργεια Wild Girl διακρίθηκε στην κατηγορία Best Use of video in social media.
 Τρία βραβεία για την Think Plus - 20131010 214645 - Τρία βραβεία για την Think Plus
Tέλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα της Think Plus:
“Κάθε διάκριση μας κάνει πιο ανυπόμονους για τις διακρίσεις που έρχονται και μας δίνει ώθηση για να γίνουμε καλύτεροι και γιατί όχι πιο Social…”
Τρία βραβεία για την Think Plus - 2 602x400 - Τρία βραβεία για την Think Plus
Από αριστερά: Άγγελος Κωνσταντόπουλος (Sales Director), Πέτρος Ρέλλος (Creative Director), Δαυίδ Τρακαντζίδης (Marketing Director)
2019-10-04T14:47:36+00:00 Οκτώβριος 16th, 2013|