Η Think Plus είναι το one-stop-shop της Sunny Greece

Posted at:

29 June, 2020

Reading time:

6 min read

Η Think Plus είναι το one-stop-shop της

Η εμπιστοσύνη είναι η πεμπτουσία της επιτυχίας σε οποιαδήποτε συνεργασία.

Η Sunny Greece εμπιστεύτηκε στη δημιουργική ομάδα της Think Plus την εξ ολοκλήρου σχεδίαση της ψηφιακής εικόνας της. Όπως ο ταξιδιώτης εμπιστεύεται σε έναν προορισμό όλες του τις αισθήσεις ώστε το ταξίδι να μετατραπεί σε μια πραγματική εμπειρία. Μια εμπειρία που μπορεί να ζήσει μία φορά στη ζωή του, αφού όσα ταξίδια κι αν πραγματοποιήσει κανένα δεν πρόκειται να μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Τα ταξίδια έχουν τη μαγική ικανότητα να μας μεταμορφώνουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με έναν τρόπο μοναδικό! Γιατί κάθε ταξίδι είναι μοναδικό!

Η Ελλάδα είναι ο τόπος που κάθε επισκέπτης μπορεί να βιώσει μια ασύγκριτη εμπειρία, γνωρίζοντας την απαράμιλλη ομορφιά της χώρας καθώς και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ελληνικής κουλτούρας. Δεν είναι τυχαίο το ότι όλοι ονειρεύονται να επισκεφθούν κάποια στιγμή τη χώρα μας, ούτε και το ότι εμείς προτιμάμε εγχώριους προορισμούς για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Η Sunny Greece Travel, δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο εδώ και 40 χρόνια, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες ποιότητας τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα και την Κύπρο. Εστιάζει κυρίως στον διεθνή τουρισμό παρέχοντας λύσεις και προτάσεις που ταιριάζουν στις αυξανόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια εξελισσόμενη αγορά αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως τόπο μοναδικών, θετικών και αυθεντικών τουριστικών εμπειριών.

Μια εταιρεία αυτού του μεγέθους, που τοποθετεί ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων της, δεν θα μπορούσε, παρά να απευθυνθεί στο ομάδα της Think Plus, για την  εταιρική παρουσίαση, τον σχεδιασμό του νέου λογότυπου, το εταιρικό video και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της.

Κάθε project για μας είναι τόσο μοναδικό, όσο μοναδικό και ξεχωριστό είναι κάθε ταξίδι!

Sunny Greece Travel

Η σχεδίαση logo αποτελεί το ισχυρότερο οπτικό μέσο της εταιρικής ταυτότητας και κατά κάποιον τρόπο "επιβάλλει" τον τρόπο που θα σχεδιαστούν όλες οι υπόλοιπες οπτικές εφαρμογές. Παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης αντίληψης του κοινού προς την επιχείρηση. Για την περίπτωση της Sunny Greece Travel, σχεδιάσαμε ένα λογότυπο που ξεχωρίζει, εμπνευσμένο από την Ελλάδα τα χρώματά της, τα γραμμικά της σχέδια και το γεμάτο ήλιο, θάλασσα και ζωή ελληνικό φως. Χρώματα που υμνούνται σε όλο τον κόσμο και που οι ταξιδιώτες θα ήθελαν να πάρουν μαζί στις αποσκευές τους φεύγοντας από την Ελλάδα. Χρώματα ανεξάντλητα σε αποχρώσεις, συναισθήματα και ιστορίες. Αυτά αποτυπώνονται σε ένα λογότυπο επικοινωνώντας στο ακέραιο την οπτική ταυτότητα της εταιρείας.


Η επιτυχία σχεδιασμού λογοτύπου εξαρτάται από το καλό και όχι το πρόχειρο logo design.

Η Think Plus διαθέτει τους επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο. Το γραμμικό σχέδιο, ο συνδυασμός γραφικών, σχεδίου ή κειμένου με την επιλογή της κατάλληλης τυπογραφίας (γραμματοσειρά) και του χρώματος πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους για να είναι αποτελεσματικό το λογότυπό σας. Το σωστό λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό, διαχρονικό, να αντιπροσωπεύει τις ιδέες σας, την αισθητική και τις αξίες της επιχείρησης σας και να γοητεύει το κοινό σας.

Η ύπαρξη μιας ενιαίας εταιρικής ταυτότητας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση, για πετύχει την άρτια προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Μέρος της ταυτότητας αυτής αποτελεί η εταιρική παρουσίαση. Ένα εργαλείο επικοινωνίας που δημιουργεί κανάλια συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Περιγράφει στην ουσία τον τρόπο και τα μέτρα με τα οποία μια επιχείρηση παρουσιάζει την κουλτούρα, την εταιρική συμπεριφορά και την στρατηγική της. Η εταιρική παρουσίαση είναι ο τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση προβάλλει τον εαυτό της στο ευρύ κοινό. Ένα κοινό που στην πραγματικότητα δεν αποτελείται απαραίτητα μόνο από πελάτες, αλλά από ένα σύνολο διαφορετικών ομάδων ανθρώπων, όπως συνεργάτες, επενδυτές, υπαλλήλους κλπ.

Στην Think Plus, γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός της εταιρικής παρουσίασης κάθε επιχείρησης είναι μια πολύ σημαντική εργασία καθώς αποτελεί στοιχείο επικοινωνίας της εκάστοτε εταιρείας με το κοινό, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις βάσεις της επιτυχίας, μέσα από τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας. Ακολουθώντας αυτή τη λογική, εργαστήκαμε και για την περίπτωση της Sunny Greece Travel και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και σύγχρονη εταιρική παρουσίαση δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και αναδεικνύοντας το ισχυρό μήνυμα που επιθυμεί να επικοινωνήσει η εταιρεία.


Travelling to Greece is literally a unique and enlightening experience.


Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής παρουσίασης εκδηλώνονται κυρίως με οπτικά μέσα.


Ένα πραγματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας, απόλυτα συνυφασμένο με τη σύγχρονη ψηφιακή εποχή των smartphones και των social media, είναι και το εταιρικό video. Το εταιρικό video και περισσότερο σε επίπεδο online περιεχομένου, συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγνωρισιμότητα του brand και αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της εκάστοτε επιχείρησης.

Από την αρχική φιλοσοφία, μέχρι τη διαδικασία παραγωγής και οργάνωσης και την παρουσίαση των τελικών προϊόντων και υπηρεσιών, το εταιρικό video, είναι ο απόλυτος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος προβολής μιας επιχείρησης. Όλα εκείνα που καθορίζουν μια εταιρεία μπορούν να περιληφθούν σε ένα corporate video. Το corporate video ενισχύει την ταυτότητα της επιχείρησης, συνδέει το όνομα και τα προϊόντα με συγκεκριμένες εικόνες, με ήχους και με ανθρώπους. Ενισχύει την εμπιστοσύνη και συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Sunny Greece Travel όπου καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα εταιρικό video που αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της εταιρείας. Ο επιτυχημένος συνδυασμός αυτών των δύο, είναι το κλειδί της επιτυχίας που θα οδηγήσει όχι μόνο σε αυξημένες πωλήσεις αλλά και σε πιστότητα προς την επιχείρηση και τις υπηρεσίες της. Δημιουργήσαμε ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα ντύνοντας την εικόνα με  την κατάλληλη μουσική επένδυση με τέτοιο τρόπο που να  αναδεικνύει τις αξίες, την εμπειρία και τη θέση της Sunny Greece Travel στη διεθνή αγορά.


Η σωστή επικοινωνιακή στρατηγική επιβάλλει  για την Sunny Greece Travel την κατασκευή του site της. Στόχος κάθε ιστοσελίδας είναι να παρέχει μέσω της εικόνας και των λειτουργιών που εσωκλείει, τη δυνατότητα ενημέρωσης για τις υπηρεσίες που προσφέρει το brand. Ταχύτητα, ουσία και άμεση πληροφόρηση είναι τα στοιχεία για την επιτυχία που στόχο έχει να μεταφέρει στον χρήστη απόλυτα θετική εμπειρία, successful user experience. Η πολυετή μας εμπειρία στο χώρο και η πολύπλευρη γνώση μας, πάνω στο αντικείμενο μας έδωσε τη δυνατότητα, να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα, που να επικοινωνεί την ταυτότητα της εταιρείας και να αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το όραμα της Sunny Greece Travel.

Κατασκευάσαμε μια άρτια ιστοσελίδα με σύγχρονο και επιβλητικό design όσο πιο ελκυστική και innovative γίνεται έτσι ώστε να «προκαλεί» τον επισκέπτη να παραμείνει στον ιστότοπο και να “ταξιδέψει” μέσα από τις τόσες εικόνες σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματικές φωτογραφίες, βίντεο, εξειδικευμένα εργαλεία και πρωτότυπα κείμενα αποτελούν τα βασικά συστατικά της νέας ιστοσελίδας της Sunny Greece Travel. Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης ιστοσελίδας με υψηλή αισθητική, εύχρηστη και εκατό τοις εκατό responsive.


Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία, μια εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να δημιουργηθεί από το μηδέν κάτι καινούριο που να ταιριάζει με την φιλοσοφία κάθε εταιρείας. Στην Think Plus γνωρίζουμε ότι το Website μιας επιχείρησης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την digital παρουσία της, γι΄ αυτό και προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της αγοράς και τα "θέλω" των χρηστών. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι δίγλωσσες, Google friendly και φυσικά διαθέτουν ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό διαχειριστικό σύστημα

Θεωρούμε ότι η ολιστική μας προσέγγιση σε κάθε project που μας ανατίθεται, σε συνδυασμό με τη καινοτομία που κυλάει στο εταιρικό μας dna είναι ο πλέον σύντομος δρόμος για να επιτευχθούν οι στόχοι του εκάστοτε πελάτη μας. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό το λόγο επενδύουμε σ' αυτές στην πράξη.