Η Think Plus κατασκεύασε τη νέα ιστοσελίδα της Kleva Pharmaceuticals

Posted at:

18 June, 2020

Reading time:

2 min read

Η Think Plus κατασκεύασε τη νέα ιστοσελί


Η σχεδιαστική ανανέωση και η κατασκευή της σύγχρονης ιστοσελίδας της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας, Kleva Pharmaceuticals, είναι ένα project, το οποίο η Think Plus ανέλαβε να υλοποιήσει με ιδιαίτερη χαρά.

Η προσέγγιση του ανασχεδιασμού έγινε με σεβασμό στην παράδοση, τους στόχους και το όραμα της εταιρείας, η οποία θέλει να τονίσει την παρουσία της τόσο στην εγχώρια αλλά και κυρίως στην παγκόσμια και εξαιρετικά σύνθετη αγορά της έρευνας και κατασκευής φαρμακευτικών προϊόντων. Επιπλέον, ιδιαίτερη σημασία για τον σχεδιασμό έχει η μακρά ιστορία και η παράδοση της εταιρείας. Η ομάδα web development της Think Plus έδωσε “σάρκα και οστά” στις σχεδιαστικές απαιτήσεις του project δημιουργώντας έναν τεχνικά άρτιο ιστότοπο.


Η αναγνώριση της αξίας των ελληνικών επιχειρήσεων, δεν είναι εύκολη υπόθεση στο σημερινό παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Απαιτείται συνεχής εκσυγχρονισμός στην παραγωγή και τη διαχείριση, καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, πρόσβαση σε σχετική πληροφόρηση, υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών, αξιοποίηση δεδομένων και δικτύωση.

Πρόκειται για στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Kleva Pharmaceuticals, μια φαρμακευτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1974 και έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο του φαρμάκου. Έχοντας ως σκοπό της, την πλήρη φροντίδα των πελατών της, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Από το 2012 η Kleva pharmaceuticals, επεκτάθηκε και στο εξωτερικό χτίζοντας σταθερές σχέσεις συνεργασίας και αξιοπιστίας με παρουσία σε όλο τον κόσμο.

Μια τέτοια δυναμική και σύγχρονη εταιρεία δεν θα μπορούσε παρά να μην διαθέτει μια αντίστοιχα δυναμική, σύγχρονη και επιβλητική ιστοσελίδα. Στην Think Plus, αναλάβαμε εξολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της Kleva Pharmaceutical. Κοινός μας στόχος, ήταν η δημιουργία μιας άρτιας ιστοσελίδας, με ξεκάθαρο περιεχόμενο και υψηλή αισθητική, με στόχο να επικοινωνήσει την ταυτότητα της εταιρείας.


Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο και ισχυρό μέσο, με το οποίο μπορεί κάθε εταιρεία, να προβάλλεται σε διαρκή βάση αλλά και να  χτίζει ταυτόχρονα σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Στην Think Plus γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της. Έτσι, σχεδιάσαμε τον νέο ιστοχώρο της εταιρείας Kleva Pharmaceuticals, ώστε να επικοινωνεί σε κάθε επισκέπτη της, τις υψηλές επιπέδου παροχές της, την ποιότητα και το ιδιαίτερο όραμα της. Ταυτόχρονα θέσαμε τις βάσεις για ένα πραγματικά επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό.