Η Think Plus δημιούργησε το βίντεο για τη συμμετοχή του Havana Club στο Athens Street Food Festival

Posted at:

04 June, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus δημιούργησε το βίντεο για τ

Η Think Plus ανέλαβε τη δημιουργία του βίντεο της συμμετοχής του Havana Club στο 3o Athens Street Food Festival που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20).

Όπως κάθε χρόνο, η «συνταγή» του Athens Street Food Festival περιελάμβανε γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που λειτούργησαν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ειδικά μενού, πολλές γευστικές αποκλειστικότητες και bars με ποτά και αναψυκτικά. Πάνω από 30 καταστήματα παρουσίασαν μια πανδαισία «γεύσεων του δρόμου» από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϊλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη και από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα.

Φυσικά, δεν έλειψε το κέφι και οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, με την καλή διάθεση να ανεβαίνει κατακόρυφα χάρη στην παρουσία του Havana Club. Διαμορφωμένο από το κλίμα, τη γεωγραφία, την ιστορία και τους ανθρώπους της Κούβας, το ρούμι είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της κουλτούρας του έθνους. Ως η εκλεκτότερη έκφρασή της, η γκάμα του Havana Club αντιπροσωπεύει αυτή την πλούσια κληρονομιά και είναι το αληθινό πνεύμα της Κούβας.

Αυτή την αυθεντική κουβανέζικη αύρα έφερε στο Athens Street Food Festival το ρούμι του Havana Club και η Think Plus βρέθηκε εκεί και κάλυψε την ενέργεια από την αρχή ως το τέλος, αναδεικνύοντας τις στιγμές απόλαυσης που χάρισε στον κόσμο!