Η Think Plus δημιούργησε το βίντεο για τη συμμετοχή της Pernod Ricard στο Athens Bar Show

Posted at:

10 January, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus δημιούργησε το βίντεο για τ

Η Think Plus ανέλαβε τη δημιουργία του βίντεο της συμμετοχής της Pernod Ricard στο 8o Athens Bar Show που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Το Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση που αποτελεί την κορυφαία συνάντηση για bartenders και επαγγελματίες του bar.

Ο όμιλος Pernod Ricard είναι ένας από τους δύο ηγέτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, της κατηγορίας αλκοολούχων ποτών και οίνου και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε 80 χώρες. Ειδικότερα στην Ελλάδα η Pernod Ricard διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην αγορά του ποτού, διαθέτοντας στο παλμαρέ της προϊόντα που κάνουν τη διαφορά, όπως το Chivas Regal, την Absolut, το James on Irish Whiskey, το Beefeater, αλλά και το Ούζο MINI Μυτιλήνης, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της και στην ελληνική αγορά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν όμιλο που προωθεί με συνέπεια την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ενήλικες και αυτήν ακριβώς την ποιότητα θελήσαμε να υπερτονίσουμε μέσα από το βίντεο που μας εμπιστεύτηκε, αναδεικνύοντας την αμφίδρομη αγάπη με το κοινό της μέσα από τα stands για τα ποτά Four Roses, Monkey 47 και Havana Club.