Η Think Plus αναλαμβάνει την επικοινωνία της 5ης έκθεσης Vintage Toys

Posted at:

10 January, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus αναλαμβάνει την επικοινωνία

Η Think Plus είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την πλήρη επικοινωνία της 5ης έκθεσης Vintage Toys, η οποία θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στους χώρους της Τεχνόπολης το τριήμερο από 20 έως 22 Απριλίου 2018.

Με τίτλο «Έκθεση – Bazaar παιχνιδιών μιας άλλης εποχής» είναι σαφές ότι για μια ακόμη χρονιά το VintageToys.gr θα αναλάβει θέση οδηγού σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με προορισμό τις παιδικές αναμνήσεις μας από τις αθώες δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90. Μετά από την άφιξη 8 χιλιάδων επισκεπτών στην 4η έκθεση, φέτος ο χώρος θα είναι διπλάσιος για να χωρέσει όλους τους ενδιαφερόμενους και η προσέλευση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ. Πέρα από την ξενάγηση στη μεγαλύτερη συλλογή από παλαιά παιχνίδια, κατασκευές Lego και Playmobil, λούτρινα, κόμικς, επιτραπέζια και ρετρό κονσόλες, η έκθεση αναμένεται να έχει και  διαδραστικό χαρακτήρα στο βαθμό που θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε Arcade παιχνίδια καθώς και να κάνετε τις αγορές σας από εξειδικευμένα καταστήματα που θα στήσουν τα stands τους.

Πρόκειται για μια μοναδική καταβύθιση στις αναμνήσεις μιας εποχής που λόγω της επιτακτικής καθημερινότητας φαντάζει ολοένα και πιο μακρινή, αλλά για τρεις μέρες θα αναβιώσει ξανά ανάγλυφα μπροστά στα μάτια μας. Στην Think Plus γνωρίζουμε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για τον καθέναν μας οι παιδικές μας αναμνήσεις και με αυτό το γνώμονα θα επικοινωνήσουμε όλες τις ενέργειες του συγκεκριμένου event.