Η Think Plus ανακοινώνει τη συνεργασία της με το OAKA Indoor Climbing

Posted at:

10 January, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus ανακοινώνει τη συνεργασία τ

Στην Think Plus έχουμε ανοιχτούς τους ορίζοντές μας όσον αφορά νέους τρόπους άθλησης ψυχαγωγίας που φέρνουν την περιπέτεια στην ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το OAKA Indoor Climbing υπό τη μορφή διαχείρισης social media και performance marketing.

Μιλάμε για τον τεχνητό τοίχο αναρρίχησης του Ο.Α.Κ.Α., ο οποίος ενδείκνυται για ασφαλή εκμάθηση αναρρίχησης και προπόνησης για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης, στο οποίο οι αθλητές-αναρριχητές σκαρφαλώνουν χρησιμοποιώντας τις εσοχές και εξοχές του ανάγλυφου της επιφάνειας ώστε να στηριχτούν ή να πατήσουν. Με αυτό τον τρόπο και με συνδυασμό αερόβιας και αναερόβιας άσκησης, διαλειμματική προπόνησης, λειτουργικών ασκήσεων και άλλων πρακτικών, ο κόσμος βλέπει οφέλη όχι μόνο σε σωματικό αλλά και ψυχικό επίπεδο και όλα αυτά με θέα τα βουνά της Αττικής.

Το OAKA Indoor Climbing προτείνεται σε όλη την οικογένεια και από προχωρημένους μέχρι εντελώς αρχάριους και μας προτρέπει να συνδεθούμε με τη φύση μέσα από μια μοναδική δραστηριότητα που μας βοηθά να ξεφύγουμε από την κουραστική καθημερινότητά μας ενώ παράλληλα βρισκόμαστε μέσα στον ιστό της πόλης.