Η Fitgate κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα Μοbile Excellence Awards!

Posted at:

03 October, 2018

Reading time:

1 min read

Η Fitgate κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα

Στις 19 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS, των βραβείων που συνδιοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά η Boussias Communications και το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η φετινή τελετή που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την εισαγωγή της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα. Την βραδιά που ανέδειξε και επιβράβευσε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business, παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της διοργάνωσης βραβεύθηκαν επιχειρήσεις όλων κλάδων για τις mobile εφαρμογές που αναβαθμίζουν τη λειτουργία τους, το marketing και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες κινητών εφαρμογών. Μέσα στις εταιρείες που βραβεύθηκαν, ήταν και η Fitgate, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Health/Fitness/Nutrition.

H ομάδα του Fitgate, ήθελε να δημιουργήσει μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα που θα μετατρέπει την εκάστοτε πόλη σ' ένα ανοιχτό γυμναστήριο. Μία πλατφόρμα που δίνει την απόλυτη ευελιξία και επιλογές στο χρήστη, προκειμένου να προσαρμόσει το πρόγραμμα γυμναστικής του, όπως ακριβώς το θέλει.

Έχοντας λοιπόν στην Τhink Plus, μία από τις αποδεδειγμένα καλύτερες ομάδες developers, art directors & ui - ux experts, βοηθήσαμε στη δημιουργία του FITGATE, μιας πλατφόρμα που βασίζεται στη τεχνολογική αρτιότητα, με γνώμονα τη βέλτιστη ψηφιακή εικόνα τoυ project. Το αποτέλεσμα περιελάμβανε δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, κατασκευή πλατφόρμας και mobile applications (Angular 4.0  και Java EE), καθώς και δημιουργία άριστου και ελκυστικού design!

Αυτό το βραβείο ήταν μόνο η αρχή!