Το Facebook λανσάρει τα Expanded Premium Ads

Posted at:

06 December, 2011

Reading time:

1 min read

Το Facebook λανσάρει τα Expanded Premium

Τα Expanded Premium Ads, φέρνουν το μήνυμα του διαφημιζόμενου στο profile των στοχευμένων χρηστών, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Facebook, η νέα αυτή μορφή διαφήμισης μπορεί να προσελκύσει 40% περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να πετύχει αποτύπωση του μηνύματος 80% περισσότερο.
Τα Expanded Premium Ads, δίνουν τη δυνατότητα όταν δημοσιεύεται μια ενημέρωση (status/post) στη σελίδα του διαφημιζόμενου, να εμφανίζεται σε διαφημιστικό πλαίσιο και αυτό να αποστέλλεται στα profiles των friends που έχουν κάνει Like τη συγκεκριμένη σελίδα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια μεγαλύτερη, πιο στοχευμένη διαφημιστική ενότητα που περιλαμβάνει τη αξιόπιστη σύσταση ενός Friend και δίνει τη δυνατότητα στόχευσης σε κάθε Facebook user. Aυτή η νέα μορφή είναι εύκολα διαθέσιμη και φέρνει νέες διαφημιστικές δυνατότητες και στόχευση στην αγορά.

Η Think Plus διαθέτει τη γνώση και τις καλύτερες πρακτικές για τους διαφημιστές που είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν τα νέα Social media features του Facebook, καθώς και τα μέσα για να ενισχύσει την προβολή των πελατών της με ένα πιο αποτελεσματικό, δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο.