Brettos Plaka τώρα και online με Shopify e-shop από την Think Plus

Posted at:

02 June, 2023

Reading time:

3 min read

Brettos Plaka τώρα και online με Shopify

Το διάσημο μπαρ Brettos Plaka έχει το πιο ουσιαστικό Shopify e-shop και είναι από την Think Plus.

Στην digital εποχή, έχει καταστεί απαραίτητο για τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν το reach τους και να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες του eCommerce.

Το Brettos Bar, τo περίφημο μπαρ στην Πλάκα με τα χρωματιστά μπουκάλια και τις πιο απίθανες γεύσεις λικέρ, έκανε με επιτυχία τη μετάβαση στον χώρο των online πωλήσεων λανσάροντας το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα του Shopify.

brettos plaka shopify eshop 01

Μας ανατέθηκε λοιπόν η δημιουργία ενός seamless, φιλικό προς τον χρήστη e-shop, το οποίο να μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά την εκλεκτή ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών αποσταγμάτων, λικέρ και εκλεκτών τροφίμων.

Bretto Plaka Shopify e-shop: Αγκαλιάζοντας την παράδοση και την ευχρηστία

Η Brettos Plaka εδώ και πάνω από 100 χρόνια ενθουσιάζει τους θαμώνες με τη μοναδική του ταυτότητα. Για να εξασφαλιστεί η ανώτερη εμπειρία χρήστη, η ομάδα των developer μας ανέλυσε σχολαστικά τις αξίες και το κοινό-στόχο της επιχείρησης.

Στόχος μας ήταν να αναδημιουργήσουμε τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του φυσικού καταστήματος της Brettos, ενσωματώνοντας παράλληλα την άνεση και την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών.

Τι έπρεπε να προσέξουμε για τη δημιουργία του Shopify e-shop:

  • Μοναδικό brand identity που έπρεπε να αναδεικνύεται και στο e-shop
  • Έμφαση στην απλότητα και τα premium προϊόντα
  • Συμμόρφωση με κάθε κανόνα που αφορά στην κατανάλωση αλκοόλ
  • User-friendly interface και αξιόπιστη εμπειρία χρήστη
  • Διασφάλιση εμπιστοσύνης και ασφάλειας
  • Βελτιωμένη εμπειρία αγορών & υποστήριξη
  • Αποτελεσματικές υπηρεσίες παράδοσης
  • Άμεση και έγκαιρη παράδοση προιόντων

Το νέο online store του Brettos Plaka

➤ Καθαρό και μοντέρνο layout, ιδανικό για τις ζωντανές φωτογραφίες των προϊόντων που αναδεικνύουν την πλούσια παράδοση και κληρονομιά πίσω από κάθε φιάλη.

➤ Απλό και σαφές navigation που επιτρέπει στους πελάτες να εξερευνήσουν χωρίς κόπο την εκτεταμένη συλλογή ελληνικών αποσταγμάτων, λικέρ, κονιάκ, εκλεκτών τροφίμων και καλλυντικών προϊόντων.

Ασφαλείς και πολλαπλές επιλογές πληρωμής, ενσωματώνοντας πιστοποιητικά SSL και τηρώντας τις σύγχρονες και πιστοποιημένες πρακτικές ασφαλείας για να παραδώσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές και διασφαλίζοντας παράλληλα τις ευαίσθητες πληροφορίες των πελατών.

Mobile responsiveness, επιτρέποντας στους πελάτες να περιηγηθούν και να αγοράσουν προϊόντα εν κινήσει και από κάθε οθόνη.

➤ Logistics integration για άμεση ενημέρωση συστήματος σχετικά με τη διαθεσιμότητα αποθεμάτων.

➤ Δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελίας και ενημέρωση της πορείας της κάθε στιγμή.

brettos plaka shopify eshop menu
brettos plaka shopify eshop info
brettos plaka shopify eshop mobile responsiveness
brettos plaka shopify eshop payments

Η επιτυχημένη συνεργασία μας με το Brettos Plaka είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φιλικού προς το χρήστη και αξιόπιστου Shopify e-shop που αποτυπώνει άψογα την ουσία της πλούσιας ιστορίας και της ταυτότητας του μπαρ. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει ένα ξεκάθαρο interface, ασφαλείς συναλλαγές και ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής.

Αγκαλιάζοντας την παράδοση και ενσωματώνοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ευκολίες, το e-shop του Brettos Plaka προσφέρει στους πελάτες μια απολαυστική εμπειρία αγορών και διασφαλίζει τη συνέχιση της κληρονομιάς του μπαρ, τόσο online όσο και offline.

Θέλετε ένα μοναδικό eshop που θα αναδείξει το brand σας; Η Think Plus είναι εδώ!

Εμπιστευτείτε έναν Shopify Expert για την κατασκευή του eshop σας.