Η Think Plus υλοποίησε με επιτυχία το διαγωνισμό του διάσημου gin Beefeater "Our London movie Awards"!!

Posted at:

23 February, 2017

Reading time:

1 min read

Η Think Plus υλοποίησε με επιτυχία το δι

To διάσημο Λονδρέζικο Gin (ναι παρασκευάζεται ακόμη στο κέντρο της Αγγλικής πρωτεύουσας) γεννήθηκε το 1800 και αποτελεί το δεύτερο παγκοσμίως gin σε κατανάλωση.
Kληθήκαμε από το πελάτη και με χαρά ανταποκριθήκαμε να προσαρμόσουμε τεχνικά το πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Beefeater - "Οur London movie Awards" - στο Ελληνικό facebook page του πελάτη.

H ομάδα προγραμματιστών της Think Plus σε συνεργασία με την art director μας, έφερε εις πέρας το δύσκολο αυτό project που προσέλκυσε χιλιάδες Έλληνες φίλους του beefeater.
Mε κίνητρο για το μεγάλο νικητή ένα ταξίδι στο Λονδίνο, αλλά και τη συλλεκτική φιάλη του beefeater σε συνδυασμό με επιλεγμένες αγγλικές παραγωγές για τους επιμέρους νικητές, οι χρήστες καλούνταν να επιλέξουν μέσα από ένα διαδραστικό μηχανισμό τις αγαπημένες τους ανά κατηγορία αγγλικές ταινίες, κάθεμία από τις οποίες αντιστοιχούσε σ' ένα μοναδικό cocktail από το διάσημο gin!!

H ανταπόκριση ήταν τεράστια και ο διαγωνισμός κρίθηκε απολύτως επιτυχής, με τους χρήστες να αναμένουν ανυπόμονα την επόμενη ενέργεια του αγαπημένου τους gin!
Eνδεικτικά κάποια από τα νούμερα της ενέργειας:

  • unique participations: 4.589
  • page likes : 10.321
  • impressions : 6.254.034