«Τhe Christmas Factory!»: H η πιο παραμυθένια εκδήλωση για όσους νιώθουν παιδιά με την υποστήριξη της Think Plus

Posted at:

28 July, 2014

Reading time:

1 min read

«Τhe Christmas Factory!»: H η πιο παραμυ

Το «The Christmas Factory» είναι το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που θα βάλει μικρούς και μεγάλους στο πιο φαντασμαγορικό εργοστάσιο όπου κατασκευάζοντα τα Χριστόυγεννα! Απλώνεται σε 25.000 τ.μ. ανοικτών και στεγασμένων χώρων που θα γίνουν ο μεγαλύτερος πόλος έλξης τα φετινά Χριστούγεννα στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι, δημιουργώντας παραμυθένιες αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες του site «The Christmas Factory» στη διεύθυνση www.thechristmasfactory.gr, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα, δυναμική εμφάνιση και τις φιλικές στο χρήστη λειτουργίες του site, και θα μπορούν να ανεβάζουν ηλεκτρονικά τα video μηνύματα τους με ευχές, σε ένα μοναδικό interactive περιβάλλον.

Την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας, τo ανανεωμένο εικαστικό και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο του «The Christmas Factory», αναλαμβάνει η Think Plus. Επίσης αναλαμβάνει την υλοποίηση και διαχείριση των Social accounts που συμμετέχει το Christmas Factory (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube), προκειμένου μικροί και μεγάλοι φίλοι των Χριστουγέννων να βρίσκονται σε μια διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και για το τι ακριβώς συμβαίνει κάθε λεπτό στο Christmas Factory.