"Ταμείο Ανεργίας", το νέο mobile application της Τhink Plus

Posted at:

19 June, 2014

Reading time:

1 min read

"Ταμείο Ανεργίας", το νέο mobile applica

Καθώς βγαίνουν συνεχώς νέα προγράμματα για την ανάσχεση του οξυμένου προβλήματος της ανεργίας, από τα οποία επωφελούμενοι είναι οι άνεργοι, το λογιστικό γραφείο LogistCenter με την τεχνογνωσία του, για την διευκόλυνση τους, δημιούργησε μία νέα εφαρμογή με τίτλο "Ταμείο Ανεργίας".

Η εφαρμογή "Ταμείο Ανεργίας" αποτελεί βοήθημα για όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να δουν αν είναι δικαιούχοι σε κάποιο από τα βοηθήματα κι επιδόματα του ΟΑΕΔ. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν αν είναι δικαιούχοι ακόμη κι αν έχουν επιδοτηθεί ξανά συμπληρώνοντας σωστά όλα τα πεδία που θα ζητήσει η εφαρμογή. Κανένα στοιχείο δεν αποθηκεύεται και δε ζητάει προσωπικά δεδομένα. Έτσι μπορεί ο χρήστης να κάνει αναζήτηση χωρίς σκέψεις και προβληματισμούς για τον εαυτό του ή κάποιο φίλο του. Η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο internet.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επίσημη απάντηση από τον ΟΑΕΔ ή άλλο δημόσιο οργανισμό. Παρέχονται στους χρήστες ως εργαλείο βοηθείας. Ο χρήστης θα πρέπει να απευθυνθεί τελικά στον ΟΑΕΔ για να λάβει βοήθημα ή επιδότηση. Η εφαρμογή για τον υπολογισμό του Ταμείου Ανεργίας σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Τhink Plus.

Μπορείτε ήδη να κατεβάσετε την εφαρμογή σε περιβάλλον Android πατώντας εδώ ενώ τις επόμενες ημέρες η εφαρμογή θα δημοσιευθεί και σε περιβάλλον iOS.