Νέο animated video της Think Plus για την Incadea

Posted at:

07 May, 2017

Reading time:

1 min read

Νέο animated video της Think Plus για τη

H Incadea, κορυφαία εταιρεία λογισμικού και παροχής υπηρεσιών στην αγορά αυτοκινήτου, εμπιστεύεται για μία ακόμη φορά την ομάδα παραγωγής video της Think Plus.

Με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, η Ιncadea είναι παγκοσμίως ο προτιμώμενος συνεργάτης των κατασκευαστών αυτοκινήτων και των δικτύων τους. Με έδρα της το Μόναχο της Γερμανίας και με παρουσία σε 90 και πλέον χώρες, η Ιncadea εξυπηρετεί μια αναπτυσσόμενη κοινότητα 90.000 τελικών χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο, και υποστηρίζει πάνω από 3.500 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Αυτή τη φορά, κληθήκαμε να δημιουργήσουμε ένα promotional animated video για το incadea.fastfit. Για τι ακριβώς πρόκειται; Mλάμε για μια παγκόσμια λύση που αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων ελαστικών και εμπορίας αξεσουάρ αυτοκινήτου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιώσουν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την παραγωγικότητα τους, με την παράλληλη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών. Με τρεις λέξεις: "Powerful", "Easy to use", " Flexible".

Mε ένα σύγχρονο video, προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε τις αξίες και τη καινοτομία αυτού του σύγχρονου εργαλείου. Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, η Think Plus είναι εδώ για να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας!