Η KitchenWorx εγκαινιάζει το νέο Shopify e-shop από την Think Plus

Posted at:

25 July, 2023

Reading time:

2 min read

Η KitchenWorx εγκαινιάζει το νέο Shopify

Η KitchenWorx έχει νέο Shopify e-shop από την Think Plus για ακόμα καλύτερη εμπειρία για κάθε χρήστη.

Η KitchenWorx πρόκειται για ένα αξιόπιστο brand που επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας κουζινικών και μαγειρικών ειδών πρώτης ανάγκης. Με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και ανθεκτικών προϊόντων, καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών σεφ όσο και των οικιακών μαγείρων, διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: Kitchenware, Home Decor και Coffee Table Books.

Το νέο Shopify e-shop της KitchenWorx είναι γεγονός

Με το νέο Shopify e-shop από την Think Plus, προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εργαλείων υψηλής ποιότητας και αισθητικής για την κουζίνα, το σπίτι και την καθημερινή ζωή. Από μαγειρικά σκεύη, μαχαίρια, δοχεία αποθήκευσης και είδη καθαρισμού έως μικρές συσκευές όπως καφετιέρες, αποχυμωτές και μπλέντερ, οι πελάτες θα βρουν όλες τις ανάγκες της κουζίνας τους σε ένα βολικό μέρος.

Με μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, προσφέρει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση σε μια ποικίλη επιλογή εργαλείων κουζίνας, gadgets και αξεσουάρ.

Στην Think Plus δώσαμε έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την πρακτικότητα, για να μπορεί το brand να συνεχίζει να εμπνέει και να αναβαθμίζει τις εμπειρίες μαγειρικής.

  • Σχεδιασμός με γνώμονα την ευχρηστία, επιτρέποντας στους πελάτες να περιηγούνται εύκολα στη συλλογή των διαθέσιμων ειδών.
  • Σύνθετη επιλογή αναζήτησης για φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων κατά εύρος τιμών και τύπο προϊόντος.
  • Όλα τα προϊόντα (που ξεπερνούν που αγγίζουν τα 900) συνοδεύονται από λεπτομερείς περιγραφές που περιλαμβάνουν πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης του καθώς και για τα χαρακτηριστικά του. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις πριν κάνουν μια αγορά.

Έξτρα χαρακτηριστικά:

  • Live chat
  • Discounts
  • Klarna
  • Βελτιστοποιημένο Page Speed
  • Mobile Responsive

Εμπιστευτείτε Shopify Experts όπως η Think Plus

Δημιουργήστε το e-shop που αξίζει στο brand σας και βρείτε αποτελεσματικές e-commerce λύσεις.