Η Think Plus σχεδίασε το logo για το φιλανθρωπικό project The End

Posted at:

03 December, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus σχεδίασε το logo για το φιλ

Η Think Plus, έχοντας μια μακρά παράδοση στη δημιουργία λογοτύπων, ανέλαβε το logo design για το φιλανθρωπικό project The End, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία μας ως Gold Sponsor για την εν λόγω δράση.

Σκοπός του The End είναι να εμπνεύσει τα παιδιά και τους εφήβους ότι μπορούν να επιλέξουν και να έχουν ακριβώς τη ζωή που επιθυμούν, με μοναδικό γνώμονα τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Έτσι, δώδεκα κλασικά παραμύθια που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει, μέσω νέων επίκαιρων συμβολισμών, παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να επιλέξουν την πλοκή τους, να ορίσουν την εξέλιξή τους, και να καθορίσουν το τέλος που τους ταιριάζει. Για το The End, το ΤΕΛΟΣ σε όλα τα σύγχρονα και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι, είναι μόνο η ΑΡΧΗ για μία ζωή γεμάτη ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση, ευτυχία και αγάπη.

Το λογότυπο σχεδιάστηκε με μινιμαλιστική διάθεση, έχοντας πάντα κατά νου τη σοβαρότητα του project και τις αξίες που πρεσβεύει για τα παιδιά μας. Στην Think Plus γνωρίζουμε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για τον καθέναν μας οι παιδικές μας αναμνήσεις να είναι ευχάριστες και με αυτό το γνώμονα στηρίζουμε έμπρακτα όλα τα projects που αφορούν τα παιδιά και τη νεολαία, αφού εκεί βρίσκεται το μέλλον μας. Και όλοι γνωρίζουμε πως αν δε δώσουμε την προοπτική ενός μέλλοντος στα παιδιά μας, τότε δεν έχουμε μέλλον ούτε και εμείς οι ίδιοι.

Έτσι, λοιπόν, επιστρατεύοντας για μια ακόμη φορά τις υψηλού επιπέδου δημιουργικές μας υπηρεσίες και την εμπειρία μας στο logo design, παραδώσαμε ένα όμορφο λογότυπο, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε το The End να καθιερωθεί ως ένας θεσμός. Το βέβαιο είναι πως οι δημιουργικές και επικοινωνιακές υπηρεσίες μας με το The End δεν τελειώνουν εδώ και ότι άλλο ένα success story της Think Plus παίρνει σάρκα και οστά!