Η Think Plus κάλυψε με live streaming το event της MED Green Growth στη Ρώμη

Posted at:

10 January, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus κάλυψε με live streaming το

Στην Think Plus μας αρέσουν οι προκλήσεις και δεν περιοριζόμαστε μόνο εντός των ελληνικών τειχών. Έτσι, ήταν μεγάλη μας χαρά να αναλάβουμε την πλήρη κάλυψη του Δεύτερου Διακρατικού Event της Green Growth στην Ρώμη που διεξήχθη στις 12 και 13 Οκτωβρίου του 2017.

Η Green Growth είναι μια κοινότητα που στοχεύει στην πράσινη ανάπτυξη και στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας περιβαλλοντικής ευαισθησίας στην Μεσόγειο και σε αυτό το συνέδριο με έδρα την «Αιώνια Πόλη» σκοπός ήταν να συζητηθούν οι τρόποι της ενίσχυσης της πράσινης ανάπτυξης στις μεσογειακές χώρες και οι ρόλοι και οι ευκαιρίες για ανταγωνιστικότητα που σχηματίζονται στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η Think Plus προχώρησε στη δημιουργία live streaming ταυτόχρονα σε YouTube και Facebook στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης real time capturing presentation. Ξεκινήσαμε μια τηλεσκηνοθεσία με τη χρήση multicam και αξιοποιώντας την τεχνική picture in picture (με πολυκάμερα και presentation) που τόσο βολική είναι για τον χρήστη. Η κάλυψή μας για το Day One του event περιελάμβανε testimonials και συνεντεύξεις με τους παρευρισκόμενους, με το πάνελ να μεταδίδεται μάλιστα μέσω live feed του multicam σε απομακρυσμένη τηλεόραση στο φουαγιέ, βρίσκοντας απήχηση ζωντανά σε ακόμη μεγαλύτερο ακροατήριο.

Στην Think Plus αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα και παρέχοντας την τεχνογνωσία μας με την αξιοποίηση σύγχρονων δυναμικών μέσων, καταφέραμε να κάνουμε το μήνυμα της Green Growth άμεσα επικοινωνήσιμο.