Η Think Plus αναλαμβάνει τη διαχείριση εικόνας στα social media για τη Linhai Hellas

Posted at:

03 December, 2018

Reading time:

1 min read

Η Think Plus αναλαμβάνει τη διαχείριση ε

ΣτηνThink Plus στηρίζουμε τις επιχειρήσεις που καινοτομούν και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα πολύπλοκα δεδομένα της ψηφιακής επικοινωνίας. Για αυτόν το λόγο, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της εικόνας στα social media της Linhai Hellas. Βασικός πυλώνας αυτής της δράσης είναι η δημιουργία standard και creative περιεχομένου στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, όπως επίσης και η δημιουργία engagement concepts.

Η εταιρεία Motostuff, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Linhai στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για τα εκτός δρόμου οχήματα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τετράκυκλων εκτός δρόμου οχημάτων, αποτελώντας μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στα Βαλκάνια.

Πρόσφατα, επέκτεινε τις δραστηριότητες της τόσο προϊοντικά όσο και σε επίπεδο tailor made υπηρεσιών, διασφαλίζοντας με επαγγελματισμό τη μέγιστη ικανοποίηση στο πελατολόγιο της ανά την Ελλάδα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη εταιρική ή προσωπική. Με νέες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένη ομάδα, η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία, με όχημά της τη προσωποκεντρική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και τις διαχρονικές αξίες της: τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Linhai ιδρύθηκε το 1956 έχοντας μια ιστορία άνω των πενήντα ετών στην ανάπτυξη και παραγωγή μικρών κινητήρων και μηχανημάτων. Όντας μία κρατικά αναγνωρισμένη επιχείρηση, αποτελείται από περισσότερες από σαράντα εξειδικευμένες και ευέλικτες γραμμές παραγωγής, διαθέτοντας παράλληλα μία αρτιότατη και πλήρη ομάδα έμπειρου τεχνικού προσωπικού, γεγονός που της προσδίδει προβάδισμα στην ικανότητα της για ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων.

Σίγουρα, η προσπάθεια καθιέρωσης της Linhai στην απρόβλεπτη σύγχρονη ελληνική αγορά δεν είναι απλή και εύκολη υπόθεση, αποτελεί όμως μια πρόκληση. Σε αυτή, λοιπόν, την προσπάθεια, θα έχει όλη τη βοήθειά μας και την τεχνογνωσία μας καθ’ όλη τη διαδικασία και είμαστε βέβαιοι πως μαζί θα δημιουργήσουμε άλλο ένα success story στην αγορά!