Η Think Plus παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακό eshop του DE-SUNGLASSES

/Η Think Plus παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακό eshop του DE-SUNGLASSES

Η Think Plus παρουσιάζει το νέο εντυπωσιακό eshop του DE-SUNGLASSES

Στην Think Plus δε μένουμε απλά και μόνο στην παρατήρηση των νέων δράσεων, αλλά επεμβαίνουμε, πρωτοπορούμε και αναζητούμε πάντοτε νέους δρόμους.

Είναι γνωστόν τοις πάσι πως τα eshop έχουν πια μεγαλύτερο κέρδος συγκριτικά με τα φυσικά καταστήματα, για αυτό όμως και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Στην Think Plus κατανοούμε κάθε παράμετρο αυτής της συνθήκης και για αυτό αναλάβαμε την κατασκευή του eshop για τον πελάτη DE-SUNGLASSES (https://de-sunglasses.com), μέσω του shopify!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το shopify

Το βασικό πλεονέκτημα του shopify είναι πως δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να ανεβάσουν φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων, αλλά και να διαχειριστούν την αποθήκη τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για τον server τους. Ένα ακόμη δομικό πλεονέκτημα του shopify είναι ότι παρέχει το πλεονέκτημα στο χρήστη να δημιουργήσει ένα blog στο eshop του, να διαχειριστεί όλες τις πληροφορίες και τους πελάτες και να παρακολουθήσει όλα τα στατιστικά του eshop του.

Παράλληλα, μέσα στο eshop που έχει κατασκευαστεί από το shopify διατίθεται και το shopping cart, το οποίο και προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρέχει περισσότερους από 50 τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες και PayPal. Βέβαια, το shopify επιδέχεται την προσθήκη άλλων εφαρμογών με σκοπό την βελτιστοποίηση του eshop σας, έτσι ώστε η διαχείρισή του να μη σταματά με την κατασκευή και το στήσιμό του, αλλά να βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία εξέλιξη.

Η περίπτωση του DE-SUNGLASSES

Το DE-SUNGLASSES είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα ηλεκτρονικά μαγαζιά στο χώρο των οπτικών με πρωτοφανή τζίρο εξαγωγών, διαθέτοντας έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο από γυαλιά ηλίου για όλα τα στιλ και τα γούστα και στις καλύτερες τιμές. Η σχέση που έχει χτίσει με το πελατολόγιό του είναι ισχυρή και στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ως εκ τούτου η απαίτηση ενός καθόλα λειτουργικού eshop γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία.

Έχοντας εξοικειωθεί από την πρώτη στιγμή με την ecommerce πλατφόρμα του shopify, η Think Plus ήξερε ακριβώς πώς να ξεκινήσει το στήσιμο ενός eshop βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη της επιλογής του πελάτη. Στην περίπτωση του DE-SUNGLASSES η πρόκληση ήταν μεγάλη και για αυτί αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία μας ώστε να χτίσουμε μέσω του shopify το eshop ένα eshop που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες.

Αυτή η δράση όχι μόνο εκφράζει και συνολικά την εταιρεία μας, αλλά είναι τέτοια η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος ώστε αποφασίσαμε να την προωθήσουμε ως υποψήφια για βραβεία. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό το λόγο επενδύουμε σε αυτές στην πράξη. Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβάσετε και εσείς επίπεδο το eshop σας συνεργαζόμενοι μαζί μας;

2019-02-11T11:58:04+00:00 Φεβρουάριος 11th, 2019|